csapvíz

10 hónapja
Szentesen sem megfelelő a csapvíz, olvasóink szerint büdös, sőt, van, ahol egyenesen ihatatlan a víz. Hasonló problémák már Csongrádon és Szegeden is felmerültek.
2 éve
Kovács Erika, Szabó Imre
Makói kistérség - A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhető, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást.
2 éve
Bakos András
Csongrád megye - Nem volt semmi baja a csapvizünknek, de azt mondták, meg kell tisztítani. Elköltöttek rá egy csomó pénzt, és rosszabb lett - ezt élik át az emberek a Dél-Alföld jó néhány településén, a problémákról szinte naponta írunk. A hiba igazi ,,csapatmunka" eredménye.
2 éve
Králik Emese
Hiába jó a csongrádi ivóvíz minősége, ha a hálózat nem tiszta. Nem is volt napirendi pont, mégis hosszasan tárgyaltak a minden helybelit érintő ügyről a képviselők tegnap.
3 éve
Kovács Erika
Büdös a víz és az íze is rossz, amióta az új, nagyéri kútból kapják a vizet - erre panaszkodnak többen Pitvaroson. Volt, aki azt hitte, hogy cukorbeteg lett, mert acetonosnak érezte a vizet. A minősége viszont megfelel az előírásoknak.
3 éve
Iható a felgyői vezetékes víz, a szolgáltató naponta ellenőrzi a minőségét, nem kell már tartályban vizet szállítani - erről tájékoztatta lapunkat az Alföldvíz Zrt.
A férfiaknál is több gólt lőtt a magyar női válogatott
Bíró Attila együttese vasárnap a torna egyik leggyengébb csapata, a szerbek ellen nyert 27-0-ra.
Mire figyeljenek a szabadban sportolók?
A szabadban végzett testmozgásról télen sem kell lemondanunk.
A fiatalok teljesen átértelmezik a márkahűséget
A vállalatok ma már alig támaszkodhatnak azokra a stratégiákra, melyek a korábbi generációk esetében még beváltak.
Lezárult a szavazás
A szavazók 97 százaléka Orbán Viktorral ért egyet és csupán 3 százalék az, aki a Soros-szervezetek mellé állt a kérdésben.
Jamie Lee Curtis nem fog unatkozni
Nem akarják befejezni a Halloweent.
Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés
Szükség van a „szívből jövő, állhatatos imádságra” – mondta a bíboros.