Hallgassa élőben!

csapvíz

1 éve
Szentesen sem megfelelő a csapvíz, olvasóink szerint büdös, sőt, van, ahol egyenesen ihatatlan a víz. Hasonló problémák már Csongrádon és Szegeden is felmerültek.
3 éve
Kovács Erika, Szabó Imre
Makói kistérség - A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhető, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást.
3 éve
Bakos András
Csongrád megye - Nem volt semmi baja a csapvizünknek, de azt mondták, meg kell tisztítani. Elköltöttek rá egy csomó pénzt, és rosszabb lett - ezt élik át az emberek a Dél-Alföld jó néhány településén, a problémákról szinte naponta írunk. A hiba igazi ,,csapatmunka" eredménye.
3 éve
Králik Emese
Hiába jó a csongrádi ivóvíz minősége, ha a hálózat nem tiszta. Nem is volt napirendi pont, mégis hosszasan tárgyaltak a minden helybelit érintő ügyről a képviselők tegnap.
4 éve
Kovács Erika
Büdös a víz és az íze is rossz, amióta az új, nagyéri kútból kapják a vizet - erre panaszkodnak többen Pitvaroson. Volt, aki azt hitte, hogy cukorbeteg lett, mert acetonosnak érezte a vizet. A minősége viszont megfelel az előírásoknak.
4 éve
Iható a felgyői vezetékes víz, a szolgáltató naponta ellenőrzi a minőségét, nem kell már tartályban vizet szállítani - erről tájékoztatta lapunkat az Alföldvíz Zrt.
Kínai harci repülőgépek sértették meg Tajvan légterét
Kína a saját területének tekinti a szigetországot.
Vásárhelyen fog edzeni a világ- és Európa-bajnok paraúszó
Negyedik paralimpiájára készül Illés Fanni világ- és Európa-bajnok paraúszó, aki tavalyi vállműtéte után már teljes értékű edzésmunkát végez.
Megjelent Az ősi fejfák üzenete című könyv
Drámaian gyors tempóban tűnnek el a temetőkből a hagyományos fejfák, pedig egykor minden településen saját jelképrendszerrel bírtak.
A szegedi gyufagyári robbanás tragédiája – Fotók annó 1910
Akkora robbant a gyufagyár berendezése, hogy a szomszéd ház padlására repült egy többmázsás kazándarab.
Szlávik: az engedélyezett védőoltások hatékonyak és biztonságosak
Akár korszerű, akár hagyományos technikával állították elő azokat.
Washington: Észak-Korea tárgyalási készségével is atomfegyvereinek fejlesztését akarja elősegíteni
Ennek ellenére Joe Biden új amerikai elnök kormánya deklaráltan szeretné ismét tárgyalóasztalhoz ültetni Phenjan képviselőit.