csmkik

III. Vállalkozói Nap / 3 hónapja
A Mátrix című filmből kölcsönözve, a piros kapszula „hatását” kínáljuk azoknak a tudásszerzésre, egyéni fejlődésre, kapcsolatépítésre kész cégvezetőknek, akik október 17-én ellátogatnak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházába, a III. Vállalkozói Napra, amely az Akarod tudni? címet kapta.
1 éve
Kovács András
A munkahelyi képzések támogatásáról tartottak szakmai információs napot kedden Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál.
2 éve
K. A.
A magyar gazdaság kihívásairól, a 2017-es év feladatairól és a foglalkoztatásról szólt a kamara gazdasági évnyitója Szegeden.
3 éve
F. K.
Jól kell tudni megítélni, merre megy a világ, és az erőforrásokat eszerint kell csoportosítani - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke tegnap a kamara küldöttgyűlésén.
szponzorált tartalom
Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra
Algyő is csatlakozott a nehéz körülmények között élő nők megsegítéséért indított kampányhoz
Csongrád megyében egyre több civil szervezet, intézmény kapcsolódik be a nehéz körülmények között élő nők megsegítéséért indított kampányba. Idén Algyő is csatlakozott a Nem luxustáska nevű programhoz az Algyői Nőegylet kezdeményezésére.
Egyre közelebb a szegedi fallabdázó, Vas Máté a visszatéréshez
Jól halad a december elején megoperált szegedi fallabdázó, Vas Máté rehabilitációja, így minden bizonnyal pályára léphet a Vidux Tisza Squash SE-ben a szombati csapatbajnoki fordulóban. A térdműtétje után a rendszeres gyógytorna és 11 hónapos kislánya, Zoé segítette a felépülésben.
Jégeső és vihar tombol, de még a tüzek is égnek
Az ország szárazság sújtotta keleti és délkeleti térségeiben sok helyen továbbra is tombol a tűzvész, mert oda nem jutott az esőből – jelentették hírügynökségek.
Megkezdődhet a héten a Szőke Tisza kiemelése a tápéi kikötőben
Megérkeztek azok az egyedileg gyártott ballonok a tápéi kikötőbe, amik segítségével a partra vontatják majd a lapátkerekes gőzöst.
Az Élősködők kapta a hollywoodi színészcéh fődíját
A dél-koreai film színészgárdája a Botrány, Az ír, a Jojo nyuszi és a Volt egyszer egy Hollywood színészei elől vitte el a díjat.