csmkik

gazdaság / 1 hónapja
Immáron harmadik alkalommal tart ingyenes online tájékoztatót a vállalkozások finanszírozási lehetőségeiről 2020. július 8-án szerdán 14 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) és az Enterprise Europe Network Szeged. Ezúttal a gazdasági önkormányzatnál elérhető válságkezelő Széchenyi Kártya Program konstrukciókat, a pályázati felhívásokat és banki forrásszerzési lehetőségeket mutatnak be.
CSMKIK / 2 hónapja
Megjelent a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes online üzleti lapja, a Kamarai Futár. A legfrissebb lapszám középpontjában a vállalkozások válságkezelését segítő finanszírozási megoldások állnak, de ezek mellett számos olyan lehetőségről, így pályázatokról is szó esik, melyek a járványhelyzet utáni talpra állásban segítenek a megyei vállalkozóknak, cégvezetőknek.
CSMKIK / 5 hónapja
Csökkentené vállalkozása adminisztrációs terheit, nyomtatási és postaköltségeit? Hatékonyabbá, gyorsabbá, átláthatóbbá és nyomon követhetővé tenné számlázási folyamatait? A lehető legegyszerűbben tenne eleget adatszolgáltatási kötelezettségének az adóhivatal felé? A megoldás az elektronikus számlázás! A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozások Programja és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020. március 12-i, szegedi, elektronikus számlázásról szóló ingyenes rendezvényére a fővárosból érkezik előadó: Czöndör Szabolcs, a NAV Ellenőrzést Támogató Főosztályának vezetője, aki első kézből ad tájékoztatást a változásokról.
SZPONZORÁLT TARTALOM
Újra akcióban Kajla: az országjáró vizsla természetjárásra hívja a családokat
Már a nyolcaddöntők után eltörlik a sárga lapokat
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) módosított a sárga lapos szabályon.
Egy malomépület tetejét szakította le a szél Soltvadkerten (videó)
Kedden nagy erejű vihar csapott le Bács-Kiskun megyére, fákat döntve az utakra, házakra, és vízzel árasztva el az utcákat.
A mozik helyett a Disney Pluson debütál a Mulan
Szeptember 4-től teszik hozzáférhetővé az előfizetők számára emelt áron a filmet.
Népzenei mesterkurzus kezdődik a Felvidéken
Az esemény házigazdája a Gömöri Kézművesek Társulása.
Sorsoltak a kupában, két lépésre a főtábla
A Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád-Csanád megyei igazgatóságán megtartották a MOL Magyar kupa megyei selejtezőinek második fordulós sorsolását.
Hamisított hangfelvétel miatt esett egymásnak a DK és a Momentum
A nyilvánosság előtt kezdett hangfelvétel-háborúba a Demokratikus Koalíció (DK) és a Momentum a gödi baloldal belháborúja miatt.