csmkik

III. Vállalkozói Nap / 2 hónapja
A Mátrix című filmből kölcsönözve, a piros kapszula „hatását” kínáljuk azoknak a tudásszerzésre, egyéni fejlődésre, kapcsolatépítésre kész cégvezetőknek, akik október 17-én ellátogatnak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházába, a III. Vállalkozói Napra, amely az Akarod tudni? címet kapta.
1 éve
Kovács András
A munkahelyi képzések támogatásáról tartottak szakmai információs napot kedden Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál.
2 éve
K. A.
A magyar gazdaság kihívásairól, a 2017-es év feladatairól és a foglalkoztatásról szólt a kamara gazdasági évnyitója Szegeden.
3 éve
F. K.
Jól kell tudni megítélni, merre megy a világ, és az erőforrásokat eszerint kell csoportosítani - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke tegnap a kamara küldöttgyűlésén.
5 éve
Fekete Klára
Szeged - Naponta 300-400 ember próbált ügyet intézni a Szegedi Járási Hivatal okmányirodájában az ünnepek környékén. A közszolgák helytálltak, pedig hétfőn még a számítástechnika is csütörtököt mondott.
Haladéktalanul megkezdik a magyar űrhajós kiválasztását
Világszerte elismerik a magyar űripari vállalatok és a magyar egyetemek űrtechnológiával foglalkozó kutatócsoportjainak a teljesítményét.
Aranyékszereket vett el idősektől - most keresi a rendőrség
A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki két sértettől arany ékszereket tulajdonított el a városban.
Szép sikereket aratott a Suncity Triathlon Team
Remek évet zárt a Suncity Triathlon Team, hiszen a szegedi egyesület számára ez volt az első esztendő, amely igazi triatlonos szezont hozott.
20 milliós terepjárót fogtak Nagylakon
A magyar rendőrök a brit hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.
Ismertette új pártja programját Ahmet Davutoglu volt török kormányfő
A politikai tömörülés neve Jövő Pártja (Gelecek Partisi), logója pedig egy zöld színű platánfalevél lett.
Menüt vált a panaszok miatt a szentesi konyha
Sűrű fellegek gyülekeznek a központi konyha felett: a szentesi szülők háborognak a gyerekeiknek az iskolákban, óvodákban felszolgált ételek miatt.