Hallgassa élőben!

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

új ügyfélfogadási rend az agrárkamaránál / 3 hónapja
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara november 16-tól módosított ügyfélfogadási rendet vezet be, miután felülvizsgálta a legtöbb személyes kapcsolatot lebonyolító falugazdászok és az ügyfélfogadást végző kollégáinak munkarendjét.
pr-cikk / 3 hónapja
Az online térben, de változatlan céllal – tudásátadással és kapcsolatépítéssel – várják a résztvevőket 2020. november 17-én kedden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a The Sound of Business elnevezésű, a rockzenei ikonok jógyakorlatai alapján vállalkozói készségeket fejlesztő nemzetközi projektjében megvalósuló Vállalkozói Napjára. Az esemény a Vállalkozás művészete címet kapta, egyik főszereplője pedig Hajós András, zenész, műsorvezető, a Dalfutár című műsor ötletgazdája és producere lesz.
Az új fertőzöttek száma hét hét után ismét emelkedik világszerte
Az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója szerint ennek fő oka az új vírusmutációk terjedése, az emberek éberségének lankadása és a korlátozások lazítása.
Murray szetthátrányból fordított
A kétszeres olimpiai és háromszoros Grand Slam-bajnok a szintén szabadkártyás, hazai közönség előtt szereplő Robin Haasét verte két és fél órás csatában.
Javultak a rendőrségi statisztikai adatok
Jelentősen csökkent például a közúti balesetekben elhunytak, az autólopások, betörések, rablások száma, de célpontok lettek az idős emberek.
Ezekből az országokból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra
A külügyminiszter és a belügyminiszter közös rendeletben határozta meg, mely országokból lehet üzleti célból korlátozás nélkül belépni hazánkba.
Hatalmas fényjelenség kíséretében meteor csapódott be Nagy-Britannia felett
A felvételek szerint a kőzet 48 ezer kilométer per órás sebességgel haladt és a Mars és a Jupiter között haladhatott.
Egyetlen dózis Pfizer- és AstraZeneca-oltás is nagyon hatékony a megbetegedés megelőzésében
Az oltások hatékonysága most már egyértelműen látszik a meredeken csökkenő nagy-britanniai megbetegedési és halálozási adatokban.