Hallgassa élőben!

cukrászat

1 éve
Arany T. János
Két szegedi cukrászda, a Reök és az A Cappella süteményei kerültek be a Magyarország Cukormentes Tortája verseny fináléjába.
1 éve
Munkatársunktól
Magyarország legnívósabb gasztronómiai kalauza, a Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz továbbra is tartalmazza a legjobb cukrászdák listáját. Hol kapható Magyarország legjobb krémese, az a bizonyos ikonikus Dobos desszert, és merre induljunk, ha valami újhullámos édességre vágyunk? Íme a lista, hova érdemes menni. 2019-ban a Dining Guide Az Év Cukrászdája Díj nyertese a Mihályi Patisserie.
1 éve
Majzik Attila
Manapság is minden reggel nyolcra bemegy a cukrászdába Füsti-Molnár Lajos. A hetvenhatodik születésnapját nemrég ünnepelt legendás szentesi cukrászmester azt vallja, finom süteményt csak úgy lehet készíteni, ha jó az alapanyag, megfelelő a tudás, és az ember a szívét-lelkét beleteszi.
1 éve
Kovács András
Szeged-Szőreg - A rendszerváltozás előtt hosszú ideig dolgozott a Virágban a Szőregen ma cukrászdát üzemeltető Selmeczki Tamás, aki a csúcson 35 ember munkáját irányította. A mester a szakmában eltöltött 59 év után is hajnalban kel, és megnyugtató neki, hogy a család, lányai és unokája viszik majd tovább az üzletet.
Üres politikai akciókkal van elfoglalva a baloldal
Amíg a baloldal üres politikai akciókkal van elfoglalva, a kormány a védekezéssel és a vakcinabeszerzéssel – reagált a a Kormányzati Tájékoztatási Központ.
Dupla győzelem
Remekül folytatta a férfi asztalitenisz Extraliga küzdelmeit a Floratom Szeged AC.
Aggályos a DK petíciója adatvédelmi szempontból
Az adatvédelmi hatóság elnöke felhívja a figyelmet, hogy a Gyurcsány-párt tájékoztatójában amerikai és észt adatfeldolgozó cégek is szerepelnek.
Tornádó pusztított egy alabamai településen
Egy ember életét vesztette és legalább tizenheten megsérültek.
Zűr van a népszerű tűzfallal, több VPN termékkel
Nem dokumentált, beégetett titkos felhasználói fiókot találtak Zyxel berendezéssel.
Az angliai mutáció ellen is hatékony készítményt engedélyeztek Magyarországon
Magyarország Európában elsőként alkalmazhatja az amerikai Eli Lilly gyógyszergyár által fejlesztett bamlanivimab nevű készítményt.