cukrászat

5 hónapja
Arany T. János
Két szegedi cukrászda, a Reök és az A Cappella süteményei kerültek be a Magyarország Cukormentes Tortája verseny fináléjába.
7 hónapja
Munkatársunktól
Magyarország legnívósabb gasztronómiai kalauza, a Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz továbbra is tartalmazza a legjobb cukrászdák listáját. Hol kapható Magyarország legjobb krémese, az a bizonyos ikonikus Dobos desszert, és merre induljunk, ha valami újhullámos édességre vágyunk? Íme a lista, hova érdemes menni. 2019-ban a Dining Guide Az Év Cukrászdája Díj nyertese a Mihályi Patisserie.
7 hónapja
Majzik Attila
Manapság is minden reggel nyolcra bemegy a cukrászdába Füsti-Molnár Lajos. A hetvenhatodik születésnapját nemrég ünnepelt legendás szentesi cukrászmester azt vallja, finom süteményt csak úgy lehet készíteni, ha jó az alapanyag, megfelelő a tudás, és az ember a szívét-lelkét beleteszi.
8 hónapja
Kovács András
Szeged-Szőreg - A rendszerváltozás előtt hosszú ideig dolgozott a Virágban a Szőregen ma cukrászdát üzemeltető Selmeczki Tamás, aki a csúcson 35 ember munkáját irányította. A mester a szakmában eltöltött 59 év után is hajnalban kel, és megnyugtató neki, hogy a család, lányai és unokája viszik majd tovább az üzletet.