Dél-Alföld

2 éve
Bakos András
Dél-Alföld - Vajon Az év bortermelője készít finomabb italt, vagy a Borászok Borásza? Két szervezet is állítja: tudja, ki a legjobb a szakmában. A laikus fogyasztó csak néz. Inkább kóstoljon! - javasolja a borszakíró.
3 éve
Korom András
A Csongrád megyét is magába foglaló dél-alföldi régióban jut a legkevesebb pénz lakásfenntartásra az egész országban, ezzel együtt sehol nem terheli meg annyira a családok költségvetését, mint nálunk. A lakosság legszegényebb tizedénél közel negyven százalékot visz el a lakásrezsi, a legfelső tizednél ez csupán 13 százalék.
3 éve
Dél-alföld - A dél-alföldi régióban tegnap indult, államilag támogatott hűtőgép- és fagyasztócsere-programra több mint 7500 nagycsaládos és nyugdíjas jelentkezett az ügyfélkapun keresztül. A forrás azonban már délelőtt kimerült.
3 éve
Építészeti makettpályázatot ír ki a Dél-Alföldön élő általános és középiskolás diákok számára a makói önkormányzat a Kossuth-díjas építész, Makovecz Imre makói épületeinek megörökítésére.
4 éve
Fekete Klára
Csaknem 67 ezer darab adóbevallás alapján jutottunk arra a következtetésre, hogy a dél-alföldi régió a kisvállalkozások térsége. A tipikus nagyvállalat kevés, viszont ezek produkálják a legnagyobb árbevételt és exportot.