devizahitel

8 hónapja
A devizahitelek problémáiról tartott előadást és kötetlen beszélgetést a Zöld Teraszon országjáró körútjuk keretében Hegyesi Beáta, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja, Mesterházy Attila országgyűlési képviselő, Szakács László, az MSZP elnökhelyettese és Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője.
2 éve
Kovács András
Szeged - Saját unokaöccsét sem sikerült lebeszélnie az egykori jegybankelnöknek arról, hogy devizahitelt vegyen fel, akkora volt a kamatkülönbség a forintkölcsönhöz képest. Óriási lett a svájcifrank-hólabda, amikor jött a 2008-as válság, már késő volt belenyúlni a rendszerbe, így padlót fogtunk.
2 éve
Kovács András
Csongrád megye - Nemes cél, hogy ne lehessen elkótyavetyélni az adós házát vagy autóját az árverésen, ám a végrehajtási törvény módosítása miatt elhúzódhatnak az ügyek. Az idő pedig pénz, és a bankszövetség főtitkára szerint hamar összejöhet az 5 milliós mínusz.
3 éve
Fekete Klára
Nem volt családi segítsége, nem volt megtakarítása, ezért Veronika 2008-ban 7 millió forint svájcifrank-alapú hitelt vett fel egy 33 négyzetméteres garzonra, 30 éves futamidővel. Egész életében ezért az otthonért dolgozhat.