disznóölés

3 éve
Munkatársunktól
Pitvaros- Két 130 kilós disznót vágtak le és dolgoztak fel szombaton Pitvaroson, a IV. Hagyományőrző Disznótoron. Hogy kedvet csináljanak a disznótorozáshoz, hagymás vérrel kínálták az érdeklődőket. Mintegy 70-80 adag fogyott el.
4 éve
Szabó Imre
Makó - Januárban egy, március végén további két hízóját lopták el a makói Szentpéteri Istvánnak az egyik városszéli telepről - az utóbbi eset a tolvajok brutalitását sejteti. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.
5 éve
Fekete Klára
Szeged - A Bonafarm csoport idén tavasszal kezdi el építeni az új vágóhídját Mohácson, amelyet 2015 végén adnak át. Kérdés: ha Szegeden megszűnik a vágás, mi lesz a dolgozókkal? Beszéltünk pickesekkel: idő előttinek gondolják az aggodalmaskodást.
5 éve
Munkatársunktól
Szeged - A disznótor hangulatát idézték szombaton az Art Hotel Szegedben. Közös kolbász- és hurkatöltésre, hagyományos menüre vártak minden vendéget a szervezők.
5 éve
Munkatársunktól
Szeged - 18 csapat töltött hurkát és kolbászt az I. Petőfitelepi Böllérnapon szombaton. A rendezvényt Szabó Sándor, a polgármesteri hivatal kabinetfőnöke, a fővédnök nyitotta meg reggel a helyi művelődési ház udvarában.
Az üllési futballisták nem álltak le a téli szünet folyamán, a heti egy edzésük mindig megmaradt
Az őszi szezon vége óta is keményen készül a szezon második felére az Üllés: a megyekettes csapatnál nem volt pihenő, a megfelelő erőnlét megszerzését tartják kulcsfontosságúnak, a keretben viszont nem terveznek változtatni.
Mexikó visszatoloncolt kétezernél több hondurasi migránst
A szigorú intézkedések miatt mintegy 70 százalékkal csökkent az Egyesült Államok határára érkezett menedékkérők száma.
Kevesebben voltak kíváncsiak a Grammy-gálára idén
A sztárfellépőkkel tarkított műsort így is 18,7 millióan nézték végig.
Hamarosan a mozikba kerül Szabó István új filmje (videó)
Február 27-től vetítik az Oscar-díjas rendező Zárójelentés című alkotását.
Federer hét meccslabdáról fordított 38 évesen (videó)
A 20-szoros Grand Slam-bajnok svájci elképesztő feltámadást produkált.
Februárban már a megemelt bért kapják kézhez az egészségügyi dolgozók
Jövő héten már 14 százalékkal magasabb fizetést visznek haza a szegedi klinikák egészségügyi szakdolgozói. Idén fejlesztéseket is terveznek: például a nővérszállót újítanák fel.