Dömötör-díj

5 hónapja
Tóth Anett
Ünnepeltek szombat este: 21. alkalommal rendezték meg a hagyományos nagyszínházi Dömötör-gálát. A műsorvezető ezúttal Máthé Beáta és Bánvölgyi Tamás volt.
1 éve
Munkatársunktól
Szeged - A Szegedi Nemzeti Színház legjobbjainak 20. alkalommal adják át a Dömötör-díjakat a május 26-án 19 órakor kezdődő kétrészes nagyszínházi gálaesten. Az idei jelöltekről szóló összeállításunkban kritikákból idézve elevenítjük fel a 2017/18-as szezon emlékezetes művészi teljesítményeit. Szavazni május 18-áig lehet a www.domotordij.designer.hu oldalon, valamint a színházban és a jegyirodában található szavazólapokon.
1 éve
Munkatársunktól
Az évad legjobbjainak 20. alkalommal ítélik oda a szegedi színházi élet kitüntetéseit, a Dömötör-díjakat - az idei jelöltek nevét a hétvégén hozták nyilvánosságra. A díjakat május 26-án, szombaton gálaesten adják át a nagyszínházban.
2 éve
Munkatársunktól
Szeged - Színház az egész család címmel rendezi meg a 19. Dömötör-gálát Toronykőy Attila - olyan művészek lépnek fel közösen a nagyszínházban ma este 7 órától, akik civilként is egy családot alkotnak.
2 éve
Munkatársunktól
Az évad legjobb művészeit és alkotóit 19. alkalommal jutalmazzák Dömötör-díjjal a május 20-án este 7 órakor kezdődő gálaesten a nagyszínházban. A nyolc kategória jelöltjeire voksolni a színházakban és a jegyirodában elhelyezett urnákba bedobott szavazólappal lehet, valamint az interneten (www.domotordij.designer.hu) május 13-áig. A döntést segítjük a 2016/2017-es évad jelöltjeiről írt kritikákból vett idézetekkel.
2 éve
Munkatársunktól
Szeged - Május 20-án, szombaton 19. alkalommal adják át a Dömötör-díjakat a Szegedi Nemzeti Színházban. A művészeti ajánlások alapján a társadalmi kuratórium döntött a szavazólapra kerülő jelöltek személyéről, valamint Az évad művészeti teljesítménye díjról és az Életműdíjról.