Hallgassa élőben!

Dömötör-díj

1 éve
Tóth Anett
Ünnepeltek szombat este: 21. alkalommal rendezték meg a hagyományos nagyszínházi Dömötör-gálát. A műsorvezető ezúttal Máthé Beáta és Bánvölgyi Tamás volt.
3 éve
Munkatársunktól
Szeged - A Szegedi Nemzeti Színház legjobbjainak 20. alkalommal adják át a Dömötör-díjakat a május 26-án 19 órakor kezdődő kétrészes nagyszínházi gálaesten. Az idei jelöltekről szóló összeállításunkban kritikákból idézve elevenítjük fel a 2017/18-as szezon emlékezetes művészi teljesítményeit. Szavazni május 18-áig lehet a www.domotordij.designer.hu oldalon, valamint a színházban és a jegyirodában található szavazólapokon.
3 éve
Munkatársunktól
Az évad legjobbjainak 20. alkalommal ítélik oda a szegedi színházi élet kitüntetéseit, a Dömötör-díjakat - az idei jelöltek nevét a hétvégén hozták nyilvánosságra. A díjakat május 26-án, szombaton gálaesten adják át a nagyszínházban.
3 éve
Munkatársunktól
Szeged - Színház az egész család címmel rendezi meg a 19. Dömötör-gálát Toronykőy Attila - olyan művészek lépnek fel közösen a nagyszínházban ma este 7 órától, akik civilként is egy családot alkotnak.
4 éve
Munkatársunktól
Az évad legjobb művészeit és alkotóit 19. alkalommal jutalmazzák Dömötör-díjjal a május 20-án este 7 órakor kezdődő gálaesten a nagyszínházban. A nyolc kategória jelöltjeire voksolni a színházakban és a jegyirodában elhelyezett urnákba bedobott szavazólappal lehet, valamint az interneten (www.domotordij.designer.hu) május 13-áig. A döntést segítjük a 2016/2017-es évad jelöltjeiről írt kritikákból vett idézetekkel.
4 éve
Munkatársunktól
Szeged - Május 20-án, szombaton 19. alkalommal adják át a Dömötör-díjakat a Szegedi Nemzeti Színházban. A művészeti ajánlások alapján a társadalmi kuratórium döntött a szavazólapra kerülő jelöltek személyéről, valamint Az évad művészeti teljesítménye díjról és az Életműdíjról.
Valter Attila: azért edzettem, hogy a legjobb legyek
Nem lehet a közepes szintet megcélozva csúcsra jutni a Girón remekló magyar kerékpáros szerint.
Lilike az első, aki állami támogatással kapja meg a Zolgensma génterápiát!
A csodálatos örömhírről kedd délután számolt be a család Lilike közösségi oldalán.
Bosszúból több embernek elküldte egy kislány meztelen képeit egy pécsi férfi
Öt évet is kaphat az a baranyai férfi, aki egy kiskorú lány meztelen fotóit küldte szét az interneten.
Naomi Campbell 50 évesen anya lett – képet is posztolt a babáról
A szupermodell már korábban is sokszor beszélt arról, hogy foglalkoztatja az anyaság, vágyik saját gyerekre, és akár örökbe is fogadna.
Potápi: a magyarok büszkék lehetnek a nemzet egységére
Ez még akkor is így van, ha bizonyos politikai erők próbálják úgy beállítani a kabinet eredményeit, mint hogyha azok a pénzek elherdálását jelentenék.
A vásárhelyi Covid-osztály dolgozói is csatlakoztak a Jerusalema tánckihíváshoz
A vásárhelyi kórház is csatlakozott a Jerusalema tánckihíváshoz.