Dömötör-díj

1 éve
Tóth Anett
Ünnepeltek szombat este: 21. alkalommal rendezték meg a hagyományos nagyszínházi Dömötör-gálát. A műsorvezető ezúttal Máthé Beáta és Bánvölgyi Tamás volt.
2 éve
Munkatársunktól
Szeged - A Szegedi Nemzeti Színház legjobbjainak 20. alkalommal adják át a Dömötör-díjakat a május 26-án 19 órakor kezdődő kétrészes nagyszínházi gálaesten. Az idei jelöltekről szóló összeállításunkban kritikákból idézve elevenítjük fel a 2017/18-as szezon emlékezetes művészi teljesítményeit. Szavazni május 18-áig lehet a www.domotordij.designer.hu oldalon, valamint a színházban és a jegyirodában található szavazólapokon.
2 éve
Munkatársunktól
Az évad legjobbjainak 20. alkalommal ítélik oda a szegedi színházi élet kitüntetéseit, a Dömötör-díjakat - az idei jelöltek nevét a hétvégén hozták nyilvánosságra. A díjakat május 26-án, szombaton gálaesten adják át a nagyszínházban.
3 éve
Munkatársunktól
Szeged - Színház az egész család címmel rendezi meg a 19. Dömötör-gálát Toronykőy Attila - olyan művészek lépnek fel közösen a nagyszínházban ma este 7 órától, akik civilként is egy családot alkotnak.
3 éve
Munkatársunktól
Az évad legjobb művészeit és alkotóit 19. alkalommal jutalmazzák Dömötör-díjjal a május 20-án este 7 órakor kezdődő gálaesten a nagyszínházban. A nyolc kategória jelöltjeire voksolni a színházakban és a jegyirodában elhelyezett urnákba bedobott szavazólappal lehet, valamint az interneten (www.domotordij.designer.hu) május 13-áig. A döntést segítjük a 2016/2017-es évad jelöltjeiről írt kritikákból vett idézetekkel.
3 éve
Munkatársunktól
Szeged - Május 20-án, szombaton 19. alkalommal adják át a Dömötör-díjakat a Szegedi Nemzeti Színházban. A művészeti ajánlások alapján a társadalmi kuratórium döntött a szavazólapra kerülő jelöltek személyéről, valamint Az évad művészeti teljesítménye díjról és az Életműdíjról.
szponzorált tartalom
MVM EDISON 2020 – Verseny az innovatív megoldásokért
Három erdészeti szakiskolát vesztettünk 1920-ban Trianonnal
Trianon hatása az erdészeti alap- és középfokú szakképzésre címmel írt cikket az egyik szaklapba az ásotthalmi Bedő igazgatója, Andrésiné Ambrus Ildikó és szerzőtársa, férje, Andrési Pál.
Gyászdalokkal és egyperces leállással emlékeztek
A zászló félárbócon lobogott, a Városháza erkélyéről pedig gyászdalok harsantak fel a nemzeti gyásznapon. A közösségi közlekedés járművei egy percre megálltak, hangszóróikból ünnepi felvétel szólt.
Orbán Viktor és a külhoni magyarság: összetartozunk
Közösségi oldalán is megemlékezett a trianoni békediktátum századik évfordulójáról a miniszterelnök.
Dömötör Csaba: le a kalappal minden magyar előtt (videó)
A járványgörbe továbbra is lefelé halad, de a számokat minden nap szigorúan nézni kell – mondta Dömötör Csaba államtitkár.
Több mint 2 millió ember élelmiszerellátása van veszélyben Burkina Fasóban
Több mint 2 millióan élnek élelmiszer-bizonytalanságban Burkina Fasóban, és ez a szám a nyáron tovább nőhet.
Moszkvában az ősz közepéig kötelező maradhat a maszkviselés
Az ősz közepéig, a Covid-19 elleni tömeges vakcináció remélt kezdetéig maradhat kötelező a maszkviselés Moszkvában.