Hallgassa élőben!

Donka Ferenc

1 éve
Egy személy sérült meg, amikor buszmegállóba csapódott, majd felborult egy személyautó Mártély közelében. Hódmezővásárhely felől közlekedett a Volkswagen, amikor egy balra ívelő kanyarban a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, ami letért az útról, buszmegállóba csapódott, majd felborult. Az autót vezető sofőr ki tudott mászni a járműből, később kórházba szállították. A buszmegállóba szerencsére nem volt senki.
Hirdetés
Komposztálási 1x1 – egy újabb lépés a zöldebb mindennapok felé
Hirdetés
Digitális tudásfejlesztés jelentős állami támogatással
Kedden se felejtse otthon az esernyőjét!
A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 19 és 25 fok között alakul.
Rétvári: a baloldal minden külföldi kérést kiszolgálna, amennyiben hatalomra kerülne
Az államtitkár emlékeztetett arra, hogy a balliberális kormányok idején elvettek egy havi bért és nyugdíjat az emberektől.
Óriási csempészcigi-szállítmányra csapott le a NAV
Mintegy 23 millió forintnyi csempészett cigarettát foglaltak le a kölcsei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.
Kitartanak a makói postagalambászok
Áder János felszólal az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének vitáján
A koronavírus okozta válságot követően a zöld átmenet kérdése az egyik legfontosabb történelmi kihívás Európa és a Közép-Kelet számára.
Palkovics: újabb együttműködési lehetőségek kapujában állnak a magyar kutatóintézetek
Az 1974-ben létrehozott Európai Molekuláris Biológiai Laboratórium vezető szerepet tölt be az európai élettani kutatások összehangolásában.