edző

5 hónapja
Papós Tamás
Szegedi és kecskeméti sikere után harmadik női kézilabda NB I/B-s bajnoki címét ünnepelte Marosán György, ezúttal a Szombathely régi álmát megvalósítva jutott újra élvonalba aktuális csapatával. A 29 esztendős tréner örökké hálás lesz az SZKKSE-nek, hogy nagyon fiatalon lehetőséget kapott.
8 hónapja
Kézilabda, Szeged. Ma 17 órakor második edzőmeccsét vívja a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. A magyar bajnoki címvédő az újszegedi sportcsarnokban az egykor Európában meghatározó szerepet betöltő szerb Metaloplastika Sabacot fogadja.
8 hónapja
Munkatársunktól
Vízilabda, Szentes. A magyar női vízilabda-válogatottal 2005-ben világbajnokságot nyert Brávik Fruzsina váltja a Hungerit-Szentesi VK kispadján ideiglenesen Vidumanszky László vezetőedzőt.
8 hónapja
Trogmayer Éva
Shane Tusup hosszú hallgatás után a múlt héten megtörte a csendet, és bejelentette, felhagy edzői munkájával, helyette golfütőt vesz a kezébe. A cél nem kisebb, mint világbajnokká válni a sportban. A szakértő szerint nem meglepő, sokkal többen váltanak, mint hinnénk.
9 hónapja
Papós Tamás
Lapunk, a Délmagyarország immár 49. alkalommal jutalmazta a tavalyi év legjobb sportolóit, a decemberi gálán összesen húsz üvegtrófeát adhattunk át a Hungi Vigadóban a CE Glass jóvoltából. Sorozatunkban mindennap bemutatunk egy díjazottat, most Ádándi-Kiss Gyulát, akivel kapcsolatban váratlan változások történtek. Az elismerést főként az Ugrai Pannával végzett munkája miatt kapta, hiszen a 14 esztendős úszó saját korosztályában két bajnoki címet is szerzett, de a tehetség december vége óta már nem díjazottunkkal készül.
9 hónapja
Süli Róbert
Lapunk, a Délmagyarország 49. alkalommal jutalmazta az év legjobbjait. A Hungi Vigadóban megtartott eseményen összesen 20 díjat adhattunk át a CE Glass üvegtrófeáiból. A díjazottakat bemutató sorozatunkban ezúttal az év edzőjét, Juan Carlos Pastort mutatjuk be.
10 hónapja
Hétfőn immár 49. alkalommal jutalmazzuk Csongrád megye legjobb sportolóit, edzőit, vezetőit.