elektronikai hulladék

5 hónapja
Makón is óriási volt az érdeklődés az elektronikai hulladékok meghirdetett átvétele iránt: szombaton a Návay téren olyan sokan jelentek meg, hogy feltorlódott a kocsisor, pedig az átvétel gyors és folyamatos volt. Ezen a héten Szentesen tart hasonló akciót a Csongrád Megyei Kormányhivatal.
6 hónapja
Imre Péter
Ismét óriási siker lett a Szeretem Vásárhelyt Egyesület és a szegedi Multigrade Kft. közös akciója, az elektronikai hulladékok gyűjtése. Ezúttal szervezettebben, az autókat sorba állítva, szelektálva zajlott a leadás.
1 éve
Imre Péter
Lakossági roham volt. Óriási siker lett a Szeretem Vásárhelyt Egyesület és a szegedi Multigrade Kft. közös akciója az elektronikai hulladékok gyűjtésére. A szervezők sem számítottak ilyen érdeklődésre: alig több mint 1 óra alatt 2 konténer és 3 furgon telt meg tévékkel, monitorokkal, mosó- és mosogatógépekkel, vasalókkal.
3 éve
Vőneki Ádám
Tönkrement fülhallgatók, kisebb háztartási gépek, kábelek, ki tudja már, milyen mobiltelefonhoz tartozó töltők és társaik várják a fiókban, sufniban sorsuk további alakulását. Merthogy gyűlnek az évek során, nincs szívünk a kommunális hulladékba dobni, nem is lehet(ne). Akkor hát hová tudjuk vinni?
5 éve
Makó - Rendszeresen visszatérő probléma Makón az illegális hulladéklerakó helyek kialakulása, amelyekhez gyakran visznek gumiabroncsokat, elektronikai hulladékokat is.
Két magyar aranyérem a budapesti teqball-világbajnokságon
Ez volt a sportág harmadik világbajnoksága, a második, amit Budapesten rendeztek.
Halálos baleset történt Püspökladány határában
Az útszakaszon a szemle idejére teljes útlezárás van érvényben.
Az EU és Afrika közötti kapcsolatok áttekintése fontos a partnerséghez
A szakminiszterek megbeszélései főként a kereskedelemre, a fejlesztésre, a biztonságra és stabilitásra, a migrációra vonatkoznak.
Már az ókori Egyiptomban is folyt a sör
Sörfőzde tüzelőberendezésére bukkant egy kutatócsoport Kairóban.
Megette a kiállítás százhúszezer dollárt érő banánját egy látogató (videó)
A művészt nem vették őrizetbe, csak távozásra szólították fel.
Visszatér a színpadra Demjén Ferenc
Jelenleg azonban még ápolói felügyelet alatt áll.