életmódváltás

2 éve
Washington. Washington. Nemcsak a vérnyomást csökkenti, hanem a lábizmokat is erősíti a lépcsőzés, különösen az ösztrogénhormon hiányában szenvedő klimaxos nőknél, akik hajlamosak a szív- és érrendszeri és izomproblémákra - derítette ki az Észak-amerikai Menopauza Társaság (NAMS) Menopause című folyóiratában közzétett új tanulmány. os nőknél, akik hajlamosak a szív- és érrendszeri és izomproblémákra - derítette ki az Észak-amerikai Menopauza Társaság (NAMS) Menopause című folyóiratában közzétett új tanulmány.
3 éve
Trogmayer Éva
Minden nőrémálma a bikiniszezon kezdetén, hogy ha egyszer már kialakult, soha többé nem tüntethető el a narancsbőr. A szakértő szerint ez így nem teljesen igaz, de nagy áldozatokkal jár, az biztos.
3 éve
Trogmayer Éva
Olvasónk, Tóth Mihály évtizedek óta szénanáthától szenved. Azt szeretné tudni, hogy életmódváltással tehet-e valamit a panaszok enyhítése érdekében. Dr. Altmayer Anita allergológus válaszol a kérdésre.
3 éve
Kancsár Tímea
Helyes életmóddal, tudatos táplálkozással sokat tehetünk az egészségünkért. Egyik rendszeres receptbeküldő olvasónkat, Vass Istvánnét hívtuk fel, árulja el, hogyan vigyáz az egészségére, hogyan étkezik, és mit kérdezne egy dietetikustól.
3 éve
Kancsár Tímea
Dudás Lili szeretné, ha megértenék az emberek, hogy amíg másnak akarnak megfelelni, addig mindig kudarcba fog fulladni a próbálkozásuk. A fiatal anyuka 40 kilótól szabadult meg az elmúlt években.
3 éve
Szabó Imre
Gyökeret eresztett, sőt fél éve már párjával együtt gazdálkodik a Makó környéki tanyavilág egyik valamikori központjában, Bogárzón Gölöncsér Nóra. Nemcsak cserépedényeket és ruhákat készít: hamarosan énekes-muzsikusként is közönség elé lép a helyi templom búcsúnapján.
Kövesse nálunk élőben az Operatív Törzs szombati tájékoztatóját!
A beszámoló 11-órakor kezdődik.
Egy évig őrizte a Star Wars legféltettebb titkát Mark Hamill
Utólag szinkronizálták csak át a Birodalom visszavág kulcsjelenetét.
Megszólalt a Deák téren meggyilkolt fiú nagymamája
A kettős gyilkossággal egy 18 éves fiút gyanúsítanak.
Egyre több a felesleges pajzsmirigyrák-diagnózis a világon
Sokszor állapítanak meg pajzsmirigydaganatot olyan esetekben, ahol a tumor nem okozott volna tüneteket.
Ha megsérül a szélvédő, minél előbb szakemberhez kell vinni az autót!
A gyorsaság elsődleges a kőfelverődés sikeres javításához.
A közép-európai EU-gazdaságok képesek ellenállni a koronavírus-sokknak
A Moody's hitelminősítő szerint a térségi gazdaságok zömének államadós-profilja képes ellenállni a növekedést és az államháztartási mutatókat érő rövid távú sokknak.