életmódváltás

2 éve
Washington. Washington. Nemcsak a vérnyomást csökkenti, hanem a lábizmokat is erősíti a lépcsőzés, különösen az ösztrogénhormon hiányában szenvedő klimaxos nőknél, akik hajlamosak a szív- és érrendszeri és izomproblémákra - derítette ki az Észak-amerikai Menopauza Társaság (NAMS) Menopause című folyóiratában közzétett új tanulmány. os nőknél, akik hajlamosak a szív- és érrendszeri és izomproblémákra - derítette ki az Észak-amerikai Menopauza Társaság (NAMS) Menopause című folyóiratában közzétett új tanulmány.
3 éve
Trogmayer Éva
Minden nőrémálma a bikiniszezon kezdetén, hogy ha egyszer már kialakult, soha többé nem tüntethető el a narancsbőr. A szakértő szerint ez így nem teljesen igaz, de nagy áldozatokkal jár, az biztos.
3 éve
Trogmayer Éva
Olvasónk, Tóth Mihály évtizedek óta szénanáthától szenved. Azt szeretné tudni, hogy életmódváltással tehet-e valamit a panaszok enyhítése érdekében. Dr. Altmayer Anita allergológus válaszol a kérdésre.
3 éve
Kancsár Tímea
Helyes életmóddal, tudatos táplálkozással sokat tehetünk az egészségünkért. Egyik rendszeres receptbeküldő olvasónkat, Vass Istvánnét hívtuk fel, árulja el, hogyan vigyáz az egészségére, hogyan étkezik, és mit kérdezne egy dietetikustól.
3 éve
Kancsár Tímea
Dudás Lili szeretné, ha megértenék az emberek, hogy amíg másnak akarnak megfelelni, addig mindig kudarcba fog fulladni a próbálkozásuk. A fiatal anyuka 40 kilótól szabadult meg az elmúlt években.
3 éve
Szabó Imre
Gyökeret eresztett, sőt fél éve már párjával együtt gazdálkodik a Makó környéki tanyavilág egyik valamikori központjában, Bogárzón Gölöncsér Nóra. Nemcsak cserépedényeket és ruhákat készít: hamarosan énekes-muzsikusként is közönség elé lép a helyi templom búcsúnapján.
szponzorált tartalom
MVM EDISON 2020 – Verseny az innovatív megoldásokért
Horvátországban a vizsgálatok szerint két százalék alatti a fertőzöttség
A részleges eredmények alapján 80 ezerre tehető a koronavírus-fertőzésen átesett horvát állampolgárok száma.
Újabb bűncselekményért ítélték el a hírhedt pamplonai szexuális bűnözőket
A négy férfit ezúttal szexuális visszaélésben és megfélemlítésben találták bűnösnek.
Varga Mihály: erős, érdekeiért kiállni képes nemzetet építünk
Nem lehajtott fejjel állunk, hanem olyan nemzet tagjaként, amely bizonyította, hogy képes a megújulásra – mondta a pénzügyminiszter.
Liu Shaolin Sándor újra olimpiai bajnok akar lenni
A karanténidőszak alatt megerősödött az az elhatározás, hogy újra olimpiai bajnok akar lenni és ezért nagyon keményen fog dolgozni.
Ismét több illegális migráns próbálhat majd bejutni az Európai Unióba
A szakértője szerint számítani lehet arra, hogy az illegális bevándorlók ősszel már legalább annyian lesznek, mint a tavalyi hasonló időszakban voltak.
Az Amerikai Magyar Koalíció is megemlékezett az évfordulóról
Az amerikai magyarok legnagyobb ernyőszervezete brutális és igazságtalan szerződésnek nevezi a trianoni békediktátumot.