ellenőr

1 éve
Munkatársunktól
Az elmúlt két évben százával végzett ellenőrzéseket az adóhivatal az autókereskedőknél és a járműalkatrészek forgalmazóinál, másfél milliárd forint be nem fizetett adóra derítettek fényt a hatóság emberei. Az autósszakma idén a kiemelt ellenőrzési célpontok között szerepel.
2 éve
Tombácz Róbert
Szeged - Előző nap lejárt bérletével utazott, az új, még kitöltetlen bérletét pedig nem adta vissza neki az ellenőr, emiatt kihúzta azt a kezéből egy szegedi nő, akit állítása szerint ezután bántalmazott az ellenőr. Liliána 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Hiába tett följelentést azonban a rendőrségen testi sértés miatt - az ellenőrök nyilatkozata és följelentése alapján őt rabosították közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt.
3 éve
2017 tavaszán három héten keresztül ellenőrizte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a budapesti, a turai, a kiskundorozsmai, a miskolci és a nyíregyházi nagybani piacokon árusító őstermelőket.
3 éve
A NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai június 21. és 2017. július 07. között fokozottan ellenőrzik a Csongrád megyei strandok területén működő vállalkozásokat.
3 éve
Kovács András
Csongrád megye - Fogyasztóvédelmi sorozatunk újabb részében a tömegközlekedéssel kapcsolatos kérdésekre, felvetésekre válaszoltak a szakemberek. Fontos, hogy ezen a területen is védik a szolgáltatást igénybe vevőt rendelkezések, és kártérítésre, jogorvoslatra is van lehetőség.
SZPONZORÁLT TARTALOM
Újra akcióban Kajla: az országjáró vizsla természetjárásra hívja a családokat
Nem jelentettek fertőzöttet a mekkai zarándokok közül
Az idén a sivatagi királyság igen rendhagyó módon csupán mintegy ezer főnek engedélyezte a zarándoklatot a járványveszély miatt.
Toto Wolff: ez az idény ugyanolyan értékes, mint a többi
A Mercedes persze nagyon úgy tűnik, idén tönkreveri a mezőnyt.
Minden gólért és jó passzért meg kell küzdeniük
A bajnoki címvédő UVSE vendége lesz ma délben a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata a magyar kupa harmadik fordulójában.
Trump bólintott: a Microsofté lehet a TikTok
Vagy a Microsofté lesz a videómegosztó, vagy betiltja az Egyesült Államokban.
145 éve halt meg Hans Christian Andersen
A vándorló meseíró fantasztikus történetein generációk nőttek fel.
Minden megyei Trianon-emlékművet meglátogat a szőregi dalárda
Tizenhat települést érint majd megyénkben a szőregi Őserdő dalárda zarándoklata augusztus 15. és 16. között.