Hallgassa élőben!

Energiatakarékosság

2 éve
Kovács András
Az idősebb korosztály nagy része ma is a hagyományos 4075-100 wattos égőkkel számol, ezeket ismeri. Ha nem találja, azért hagyja magát rábeszélni a modern és jóval energiatakarékosabb fényforrásokra, a LED-es izzókra.
4 éve
Pavló Péter
Svájc 2050-re leállítaná az országban működő összes atomreaktort, a kieső forrást megújuló energiával pótolnák. Hasonló terv Magyarországon is megvalósulhat, de ehhez egységes fellépés szükséges.
4 éve
Kovács András
Szeged - Először négy szegedi telephelye között használná az elektromos rásegítésű szolgálati kerékpárokat a DÉMÁSZ, később "megfertőzné" az egész várost. Megújuló energiát használó, töltésre alkalmas dokkolóit is átengedné más cégeknek, s ha igény van rá, az önkormányzatnak is.
Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Bursa Hungarica ösztöndíj
Orbán Viktor: a Balkán a következő nagy lehetőség az EU számára
A balkáni népek számára az út az Európai Unióba Közép-Európán keresztül vezet – jelentette ki a miniszterelnök pénteken, Budapesten.
Visszavonták Vetró József díszpolgári címét
Testület elé vitte Debreczeni István az általa szabálytalanul kitüntetett díszpolgárok ügyét. A kettő közül az egyik címet nem vonták vissza a képviselők, a másikat viszont igen.
Gijs Naber: Enyedi Ildikó a történet, a regény szívét ragadta meg
A féltékenység és a szerelmi kétkedés természetrajzát mutatja be Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története, amelyet csütörtöktől játszanak a magyar mozik.
Ebben a pazar ruhában mondta ki Majkának a boldogító igent Majoros Hajni
Gyönyörű ruhája volt Majoros Hajninak.
Lőszereket találtak egy autóban a beregsurányi határállomáson
Kétszázötven darab 9 milliméteres lőszert találtak egy autóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai.