ételosztás

9 hónapja
Timár Kriszta
Naponta több tucat rászoruló és hajléktalan embert vendégelnek meg a ferencesek alsóvárosi szegénykonyhájukon. Senkitől nem kérdezik, miért jön, csak jóllakatják. Vendégeik között van diplomás munkanélküli, harmincas fiatal és nyelveket beszélő szociális munkás is. Egyikük sem szégyelli, hogy ide jár - nem rajtuk múlt, hogy ilyen helyzetbe kerültek.
9 hónapja
A Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány szeretetkonyhája immár nyolcadik alkalommal szervezte meg év végi ételosztását Szegeden, az Anna-kútnál, ahol péntek délután hosszú sorban várták az emberek az adományt.
10 hónapja
Imre Péter
Mindszent - Ötszáz adag meleg ételt, húsos, krumplis tarhonyát osztottak ki szombaton a rászorulók között, illetve azoknak, akik elfogadták Mindszenten. Ezzel folytatva a 6 éves, adventhez kötődő hagyományt.
1 éve
Imre Péter
Ingyenes ruha- és ételosztást tartott szombaton Vásárhelyen a Hit Gyülekezete helyi szervezete és a Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, amelyhez a városi önkormányzat és a johanniták is csatlakoztak. Másfél tonna ruha, ajándékcsomagok és 300 adag gulyás várta az érkezőket.