fafaragó

1 éve
Szabó Imre
Horvátországban vett részt egy nemzetközi fafaragó versenyen a makói Bede Dánijel, akinek alkotásai több helyi utcakertet díszítenek. Ez volt az első külföldi versenye, és mindjárt harmadik lett.
1 éve
Kovács Erika
A szegvári Schneider Alex hobbija a fafaragás. Legutóbb egy halottashintót faragott, ami Szarvasra került. Számos szobrot készített, de az igazi ,,hangja" a képfaragás. Most egy farkasfejen dolgozik.
5 éve
Munkatársunktól
Algyő - Guinness-rekord-kísérletre készül az algyői Gaáli Zsolt: az elmúlt 30 évben írt verseit augusztus 30-án harminc órán át egyhuzamban akarja előadni a Kócsag utca 16. szám alatt. 2010-ben már felállított egy rekordot: akkor 25 órán keresztül faragott.
6 éve
Králik Emese
Felgyő- Művészeti kategóriában kapott ösztöndíjat egy felgyői, értelmi fogyatékkal élő fiatalember. Kordik Tamásnak a fafaragás sokat segít, a fejlődését a környezete is látja.
6 éve
Makó – Különleges hobbinak hódol a makói Bartók iskola pedagógusa: fából farag szobrokat. Molnárné Bárdi Andrea mindkét tantárgyát „használja" faragás közben: a művészet és a természet adta szépségeket is felleli a rajz és biológia szakos tanár.
7 éve
Csongrád - Hisz a sorsszerűségben a csongrádi fafaragó, Tisza Sándor. Ha nem veszi észre a fordulópontokat az életében, akkor most pincér lenne egy étteremben. De figyelt a jelekre, népi iparművész lett. Ma már még tovább lépne, csak nehéz sorsú gyerekekkel foglalkozna.
1
szponzorált tartalom
Díjakat alapít és adományoz a Magyar Batthyány Alapítvány
Koronavírus: vasárnap közli a kormány a legújabb intézkedéseket
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter délelőtt 11 órakor tart sajtótájékoztatót a részletekről.
Fidelitas: gyökértelen világot képvisel a balliberális ellenzék
Tisztújítást tartott az ifjúsági szervezet országos választmánya.
Középiskolák jelentkezését várja a hazánk ifjú hőseit bemutató vándorkiállítás
A tárlat tíz példakép életútját járja körbe.
Nem adott elsőbbséget, összeütköztek - Galéria
Két személyautó ütközött össze a szentesi úton lévő benzinkútnál.
Gigapontyot fogott a sándorfalvi tini
Mindennap a sándorfalvi tónál horgászik a 14 éves Fehér Balázs. Hajnal 4-kor már a parton ül, akár az egész napot így tölti.
A nemzetállamok rovására megy az NGO-k hatalomgyakorlása
A világon egyre jellemzőbb a kormányzati döntéshozatal kiszervezése az Alapjogokért Központ kutatása szerint.