Hallgassa élőben!

fogászat

PR / 6 hónapja
delmagyar.hu
A fogorvoslással az elsődleges célunk a fogmegtartás, de sajnos vannak menthetetlen esetek, amikor a fog pótlására kell ideális megoldást találnunk. Sőt, gyakran a teljes fogatlanság állapota is előáll. A beültetés tartós és hatékony lehetőség, de vannak, akik nem szeretnének ilyen beavatkozást, vagy nem alkalmasak ezekre, így más módszert kell keresni.
#fogápolás / 6 hónapja
delmagyar.hu
Számtalan felmérés bizonyítja, hogy a makulátlan mosoly nagy szerepet játszik az ember megjelenésében, ezáltal önbizalmában is. Természetesen a szép fogsor egyrészt a természet és genetika eredménye, de azért jó tudni, hogy némi odafigyeléssel bárki tehet a mosolya tökéletesítéséért, például fogszabályzó használatával.
2 éve
Munkatársunktól
A Fogorvosok Világszövetsége március 20-át hivatalosan is a szájápolás világnapjává nyilvánította. A nap célja, hogy felhívják a figyelmet a szájápolás és a megelőzés fontosságára.
2 éve
M. A.
Az Érték és Minőség Nagydíj után a Magyar Tudományos Akadémia Innovációs Díját is elnyerte a szentesi és budapesti cég közös újítása. A Fixfogsor protézisrögzítési eljárás megoldást jelenthet a műfogsorok problémáival küzdőknek.
Hirdetés
Komposztálási 1x1 – egy újabb lépés a zöldebb mindennapok felé
Hirdetés
Digitális tudásfejlesztés jelentős állami támogatással
Brüsszel folytatja a nyomásgyakorlást az LMBTQ és a migránsok miatt
A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja szerint ebből a célból látogat Magyarországra az Európai Parlament LIBE bizottságának küldöttsége.
Állam elleni bűncselekménnyel is gyanúsítják a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya vezetőit
Állam elleni bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsította az ügyészség a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya elnevezésű csoport két vezetőjét kedden.
Karikó Katalin kapja idén a Francia Tudományos Akadémia legnagyobb elismerését
A kiválasztás legfőbb szempontja, hogy a Grande Médaille ahhoz a tudóshoz kerüljön, aki döntő mértékben járult hozzá a tudomány fejlődéséhez.
Így léphette át a TikTok az 1 milliárdos felhasználószámot
Leszóljuk, Amerika kevés híján betiltotta, a konkurencia másolja, de a TikTok csillaga csak egyre magasabbra emelkedik.
Varga Mihály: folytatjuk az adócsökkentés politikáját!
A jövedelemadókat 50 százalékponttal csökkentették 2010 óta.
Elhunyt a Liverpool korábbi angol világbajnoka
Nyolcvanhárom évesen, hosszan tartó betegség után távozott Roger Hunt.