földrajz

6 hónapja
Timár Kriszta
A hétvégén rendezték Szegeden a Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzversenyt. Több mint 130 csapatból a legjobb 30 mérte össze élőben a tudását, a legjobb nyolc pedig a végén gyorsasági kvízzel döntötte el, ki tud legtöbbet ebből a tantárgyból.
6 hónapja
Öt ország 71 magyar tanítási nyelvű középiskolájának 131 csapatából kerültek be a legjobbak a VII. Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzverseny középdöntőjébe és döntőjébe, amelyet ma és holnap rendeznek Szegeden.
6 hónapja
Timár Kriszta
Megismételték tavalyi sikerüket a Radnóti-gimnázium földrajzosai: a XI. Földgömb Nemzetközi Földrajzverseny első 12 helyezett csapatából 7 közülük került ki. Szegedre került ráadásul a verseny arany- és ezüstérme is.
1 éve
Timár Kriszta
Szeged - Az ország legnehezebb földrajzversenyének döntőjében az első 10 helyezésből 6-ot a szegedi Radnóti-gimnázium diákjainak csapatai szerezték meg. Bár csak ketten szeretnének majd ezzel a tantárggyal foglalkozni magasabb szinten is, örömmel készültek hónapokig a megmérettetésre. Ez ugyanis olyan verseny, mely az általános műveltséget bővíti.
5 éve
Szeged - Sopron és Sátoraljaújhely után Szegedről is megjelent a Magyar Várostörténeti Atlasz, amelyben térképek segítségével elevenedik meg a település.
5 éve
Timár Kriszta
Szeged - Irodalomból és földrajzból is radnótis diák az ország legjobbja. A gimnázium minden eddiginél sikeresebben zárta az idei OKTV-ket, ráadásul olyan tárgyakban tudtak a tanulók kiemelkedően szerepelni, amelyekben eddig még soha.