Fool Moon

5 hónapja
Munkatársunktól
A hazai zenei élet kiemelkedő színfoltja a 2001-ben alakult szegedi Fool Moon együttes, amely az a cappella műfajt képviseli. Nemzetközileg is elismertek, kétszer is megnyerték a moszkvai a cappella fesztivált például.
1 éve
Timár Kriszta
Szeged - Tavaly után idén is megnyerte a moszkvai a cappella fesztivált a szegedi Fool Moon. A 180 versenyzőt felvonultató mezőnybe a világ minden tájáról érkeztek előadók. A verseny pénzdíjas volt, de talán még fontosabb, hogy második győzelmükkel európai szinten is megerősítették élvonalbeli pozíciójukat.
3 éve
Kiss Tímea
Bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd, és vele együtt a szegedi Fool Moon három tagja is. Az a cappella együttes énekesei vokáloznak ugyanis a magyar versenyzőnek, együtt adják elő szombaton a Pioneer című dalt a nemzetközi dalverseny stockholmi döntőjében - ahol már csak 26 ország versenyez az összesen 42 indulóból.
3 éve
Salánki Zsófia
Szeged - A tervek szerint egy évig marad a Fool Moon zenekarban a tini popsztárként megismert Zentai Márk. Mielőtt csatlakozott a szegedi a cappella együtteshez, Angliában élt fél évet és jazzt tanult, most pedig gőzerővel készül Laár Andrással közös koncertjükre.
4 éve
Delmagyar.hu
Szeged - A 14 évvel ezelőtt alakult együttes az acappella műfaját világszerte is sikerrel képviseli: legutóbbi albumukról a „Hello.tourist!" című dalt a tengerentúlon Best Humor Song kategóriában CARA-díjra jelölték.
1