fűtési rendszer

1 éve
- Szeptember 3. és 28. és között nyújthatják be igényüket a téli rezsicsökkentésre azok a makóiak, akik nem földgázzal vagy távhővel fűtenek - jelentette be Czirbus Gábor alpolgármester.
2 éve
Kovács András
Minimum húsz évre tervez, aki fűtésrendszert választ. A legmodernebb, tisztán elektromos, illetve a hőszivattyús megoldások mellett még mindig jó ár-érték arányú a kondenzációs gázkazán. Forintra számolta ki a költségeket diplomadolgozatában, majd egy szakfolyóiratban a szegedi mérnök, Dobó Gábor.
2 éve
Munkatársunktól
Csongrád megye - Az Otthon Melege Program fűtéskorszerűsítésre elkülönített keretösszegéből közel 1,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás még a lakosság rendelkezésére áll.
3 éve
Timár Kriszta
Az épület rossz szigetelése miatt volt extrém hideg a téli szünet utáni első tanítási napon az egyetemi gyakorló gimnáziumban. Három napig fűtötték az épületet a diákok érkezése előtt, mégsem sikerült felmelegíteni. Kedden már meleg volt.
3 éve
Segesvári Csaba
Szeged - Hiába fogadtak engedéllyel rendelkező szerelőt, hiába fizettek több mint 1 millió forintot, mégsem tudtak napokig fűteni egy szegedi társasház lakói. Az ok egyszerű: a szerelő hibázott.
4 éve
Munkatársunktól
Szeged - Hetek óta fel van túrva a ház környéke. Tudjuk persze, termálvízre kapcsolják a fűtésrendszerünket. A munkagödörben viszont néha dolgoznak, néha nem. Jó lenne, ha elkészülnének végre - hívta szerkesztőségünket az újszegedi 17 emeletes toronyház egyik lakója.
4 éve
Segesvári Csaba
Szeged - Ősztől már csak kondenzációs gázkazánokat lehet Magyarországon is forgalmazni. Az energiatakarékos készülékekkel csak az baj hogy drágák, és átalakítás nélkül nem használhatók a meglévő kéményekkel.