Hallgassa élőben!

Greenpeace

olimpiai lángváltó / 1 éve
A környezetvédelmi szervezet japán ügynöksége szerdán tette közzé méréseit, melyeket október 26-án végzett a 2011-es földrengésben és szökőárban megsérült atomreaktor közelében.
5 éve
A Greenpeace Magyarország szerint a Paks II beruházás csak állami támogatással tudna megépülni, a projekt több ponton is uniós jogot sért, és megvalósulás esetén korlátozná a szabad versenyt mind a magyar, mind az uniós villamosenergia-piacon.
6 éve
Munkatársunktól
Szentes - Több száz szentesi termelő közül mindössze egynek a paprikájában találtak tiltott szert, amely egy hazánkban 2006 óta nem alkalmazható rovarirtó szer volt - hangsúlyozza közleményében a szentesi Árpád-Agrár Zrt.
6 éve
Munkatársunktól
Szentes – Amit korábban mondtam, azon nem módosítok, de ezennel kezdeményezem a kilépésemet a közösségből, önálló értékesítéssel próbálkozom – szólalt fel a szentesi DélKerTész közgyűlésén tegnap az egyik gazda, Bakó Dániel.
Sipos József növényorvos tartott előadást a vásárhelyi könyvtárban
Kisfiam, most téged elplántá­lunk – mondták egykor felme­női Sipos gazdának, aki nem véletlenül elevenítette fel ked­venc emlékét a vásárhelyi könyv­­tárban.
Menczer: ha a kormány nem áll ki a külhoni magyarokért, akkor senki nem fog
Az államtitkár közölte: a kormány mindig a párbeszéd pártján áll a szomszédos országokkal.
Orbán Viktor: a jövőt építjük! (videó)
Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a szerbiai Horgoson a Szeged-Szabadka vasútvonal felújításindító ünnepségén vett részt Aleksandar Vucic szerb elnökkel.
A székesegyház felszentelését ünneplik
35 ezer dollár érkezett Amerikából a Gift of Life programra
A teljes költségvetés egyharmadát, azaz 35 ezer dollárt kapott a magyarországi Rotary Gift of Life programja hétfőn A szervező Dóm Rotary Clubot Amerikából támogatták, a jelképes csekket egy ott élő magyar rotarysta adta át.
Hererákot diagnosztizáltak a Norwich kapusánál
Sikerült a daganatot korai stádiumban felfedezni, és jók az esélyei a gyógyulásra.