Hallgassa élőben!

H1N1

5 éve
Csongrád megye- Bár az Országos Epidemiológiai Központ jelentése szerint Magyarországon megkezdődött az influenzajárvány, Csongrád megyét ez még nem érte el. A lakosságszámhoz viszonyítva legtöbben Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megyében fordultak orvoshoz.
9 éve
Gyomaendrőd - Egy 36 éves gyomaendrődi férfi H1N1-vírus következtében vesztette életét március 13-án; halálának pontos diagnózisa ezen a héten készült el - közölte a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének epidemiológusa szerdán.
10 éve
Csongrád megye - A járványküszöb alá csökkent Csongrádban az influenzás tünetek miatt orvoshoz fordulók aránya a múlt héten. Ellenben az új influenza vírusát mutatták ki annak a nőnek a testében, aki közel két hete hunyt el Szegeden.
10 éve
Már huszonöt, influenzás megbetegedéssel összefüggésbe hozható halálesetről tud az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) - jelentette be az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) járványügyi osztályának főorvosa.
Ausztriában vizsgálják az AstraZeneca vakcinájának biztonságosságát
Egy ápolónő véralvadási komplikációk következtében elhunyt, kolléganője pedig tüdőembóliával került kórházba, miután mindketten megkapták a védőoltást.
Olaszország több mint felét ismét zárlat alá helyezik
Emelkedik a kórházban kezelt betegek száma, a halottaké pedig megközelítette a 100 ezret.
Tüntetés volt a korlátozások ellen Prágában
A Megdöglött a Kutya nevű mozgalmat olyan kisvállalkozók hozták létre, akik a koronavírus terjedése elleni intézkedésekben a létüket látják veszélyeztetve.
Elérte a vírus francia Új-Kaledóniát, kéthetes teljes lezárás lép életbe
A kilenc esetet a vasárnapi tömeges szűrés során tárták fel az egészségügyi hatóságok.
Fucsovics Márton kikapott a döntőben
A világranglista 59. helyezettje pályafutása első ATP 500-as fináléjára készült, amelyben a 23 éves Rubljov várt rá.
Meghaladhatta az egymilliót a beoltottak száma Magyarországon
Az Európai Unió tagállamai között Magyarország jelenleg a második az oltási rangsorban.