hamburger

10 hónapja
Kovács Erika
A városháza tervei szerint Hódmezővásárhely főterén az egykori nyilvános vécéből vendéglátóhelyet alakítanának ki. A járókelők, akiket megkérdeztünk, egy kivételével azt mondták, hiába lenne felújítva az épület, nem szívesen mennének oda enni.
1 éve
Már rég nem egy és ugyanaz a gyorsétel, mint az utcai kaja (street food). A dietetikus szerint sem kell attól rettegni, hogy szemetet eszünk, csak jól kell választani.
3 éve
Munkatársunktól
Jay Zagorsky, az Ohiói Egyetem Humán Erőforrás Kutatóközpontjának vezető tudósa szerint főleg nem a szegények esznek gyorsételt Amerikában. Zagorsky kollégáival az Economics and Human Biology című folyóirat legújabb számában publikálta azt a tanulmányt, amely erre a megállapításra jutott.
4 éve
Arany T. János
Szeged - A Hamburgerek hetén a Frappé-kuponnal rendelkezők 30 százalékos kedvezménnyel ehetnek hamburgert a csatlakozó helyeken. Kik csatlakoztak? Töltse le a Frappét és megtudja!
5 éve
Cservenák Zoltán
Legdrágább a rossz hamburger – ezzel az alapvetéssel vettük nyakunkba a várost, hogy megállapítsuk: szerintünk hol érdemes, és hol nem érdemes hamburgerezni Szegeden.
szponzorált tartalom
Mérföldkőhöz ért az atomerőmű-beruházás
A baloldali Hírklikkre tolja át a hamisítást a csodamasina lobbistája
A zűrzavart azzal fokozta, hogy saját magát is hiteltelen nyilatkozóként mutatta be.
A Barcelona illetékese szerint Messi nem megy sehova
Több médium is arról cikkezett, hogy a 33 éves játékmester otthagyja a gránátvörös-kékeket jelenlegi kontraktusa jövő júniusi lejártakor.
A szélsőséges BLM-es tüntetőknek semmi sem szent (videó)
Se szeri, se száma a keresztényüldözéseknek a világon.
Tovább romlott az Espanyol helyzete
A kiesés elkerüléséért folytatott harcban rendkívül fontos vasárnapi mérkőzés egyetlen gólját Jonathan Silva szerezte az 53. percben.
A kormányzó jobbközép nyert a horvátországi választásokon
Azonban önállóan nem tud kormányt alapítani.
Szoboszlai újabb gólt szerzett
A 19 éves magyar válogatott támadó középpályás a 67. percben tizenegyesből volt eredményes.