Hallgassa élőben!

hamis gyógyszer

3 éve
T. R.
Feketelistára tett számos vény nélkül kapható nátha elleni gyógyszert egy francia fogyasztóvédelmi magazin, szakértők véleménye alapján. Ezek egy része nálunk is kapható. Az általunk megkérdezett háziorvos és gyógyszerész úgy véli, inkább a betegek gyógyszerfogyasztási szokásai hordoznak veszélyeket, mint maguk a készítmények.
Az ókori Egyiptom világába repít minket a Szépművészeti Múzeum új kiállítása
A tárlat az ókori egyiptomi Újbirodalom egyik jelentős uralkodója, II. Amenhotep korát és sírjának kalandos felfedezését mutatja be.
Hétfőn aszfaltozzák a Híd utcát
Szeptember 20-án (hétfőn) kezdi el a kivitelező felmarni a Híd utca kopórétegét, hogy ütemterv szerint elkészülhessen az új végleges aszfaltburkolat.
Az igazi kérdés a 260 ezer forintos garantált bérminimum
A bérmegállapodás a 2019 és 2022 közötti szociális hozzájárulási adó további csökkentésének lehetőségéről is rendelkezik.
Megmutatjuk a kínai űrállomás előkészítéséről visszatérő űrhajósokat
A három kínai űrhajós három hónapon át tartózkodott az űrállomás központi elemében.
Pazarul versenyzett a Szentesi Delfin ESC
Az Egri Senior Úszó-Klub szervezésében a Bitskey Aladár Fedett Uszodában szerepelt a Szentesi Delfin ESC, amely a 2. helyen zárta az úszóversenyt.
Szanyi Tibor az őszödi beszéd kiszivárgásáról: tudom, amit tudok, és az nem kevés
Az MSZP vezetői közül többen is kemény szavakkal, és kritikával illették Gyurcsány Ferenc megszorításokra vonatkozó terveit a 2006-os kihelyezett frakcióülésen.