harcművészet

1 éve
Szabó Imre
14 országot képviseltek a résztvevők a japán eredetű harcművészeti ág, az aikido európai szövetségének idei közgyűlésén, ami egyben a hazai egyesület nemzetközi konferenciája is volt.
2 éve
A szegedi Tadashii Harcművészeti Sportegyesület válogatott versenyzői a bukaresti IKO kyokushin karate-Európa-bajnokságon szerepeltek.
4 éve
Bakos András
Negyven-ötven éves résztvevői is vannak a székkutasi Héjja László tanyáján tartott tábornak, ahová az ország minden tájáról jönnek résztvevők. Ez a harcművészet a békés emberek sportja.
5 éve
Elhunyt Telek Balázs fotográfus, képzőművész; a Balogh Rudolf-díjas alkotót 41 éves korában, szerdán érte a halál - tudatta a Magyar Fotóművészek Szövetsége csütörtökön az MTI-vel.
6 éve
A szegedi Tadashii Harcművészeti Sportegyesület két világbajnoki ötödik helyezéssel büszkélkedhet: a Tokióban megrendezett világbajnokságon Kószó Ildikó és Krajcsovics László a szenior korosztályban egyaránt ebben a pozícióban végzett a formagyakorlat kategóriában.
6 éve
Nagy cirkusz a Nagycirkuszban – röviden így is összefoglalható a fővárosban rendezett újabb nemzetközi ketrecharcgála, az MMA Revolution, amely telt házat, így hatalmas közönségsikert hozott. Az estnek volt szegedi főszereplője is: Sárközi Róbert (38) ugyanis a 85 kilogrammos súlycsoportban végigmeccselte a 3×5 percet a szlovák Peter Stacho ellen, és végül pontozással legyőzte.
Szponzorált tartalom 
Érdekességek a tojásról, amit nem biztos, hogy tudtál
Négy góllal kapott ki Barcelonában a Ferencváros
A magyar csapat 5-1-es vereséget szenvedett.
Életfogytiglanra ítélték Pierre Buyoya volt burundi elnököt az utódja meggyilkolásában játszott szerepéért
Korábban is kapcsolatba hozták a gyilkossággal, de ezt bizonyítékokkal nem támasztották alá.
Elfogatóparancs Cicciolina ellen
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen egy 1992-es emberrablási ügy miatt. Az ügyvédje szerint benne van a pakliban, hogy letartóztatják az egykori pornódívát.
Pozitív lett Varga Judit koronavírus tesztje
Az igazságügyi miniszter közösségi oldalán jelentette be a hírt.
Kijárási tilalmat vezettek be a nigériai Lagosban a tüntetések miatt
Csak az alapvető szolgáltatásokat nyújtó emberek és a mentők tartózkodhatnak az utcán.
Leénekelte a mezőnyt a szegedi egyetemista + videó
Kiss Attila Andor a szegedi Bartók Béla Művészeti Kar másodéves hallgatója a 8. Lav Mirski Nemzetközi Énekversenyen vett részt és kategóriája első díját hozta el.