háromkérdés

5 éve
Kiss Tímea
Szeged - 3 kérdést teszünk fel olyan embereknek, akik valamiért az érdeklődés középpontjába kerültek – ezúttal a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatóját, a szombatig tartó 24. THEALTER színházi fesztivál díszvendégét kérdeztük. Urbán András rendezéseit gyakran láthatja a szegedi közönség, az elmúlt napokban saját társulatával és az Újvidéki Színházzal is egy-egy magyarországi bemutatót tartott.
5 éve
Szabó Imre
Makó - 3 kérdést teszünk fel olyan embereknek, akik valamiért az érdeklődés középpontjába kerültek – ezúttal Szentpéteri Csilla zongoraművészt, Makó arcát kérdeztük, aki két év után ismét koncertet ad zenésztársaival a szegedi városháza udvarában ma este fél 9-kor.
5 éve
Segesvári Csaba
Szeged - 3 kérdést teszünk fel olyan embereknek, akik valamiért az érdeklődés középpontjába kerültek, és olyanoknak, akik válaszolni hivatottak aktuális témákra. Pokorni Zoltánnal a bordányi rezsifórumot követően beszélgettünk.
6 éve
Szeged - 3 kérdést teszünk fel olyan embereknek, akik valamiért az érdeklődés középpontjába kerültek, és olyanoknak, akik válaszolni hivatottak aktuális témákra. Bencsik Jánost, korábbi energiaügyi államtitkárt a rezsicsökkentésről és a megújuló energiaforrások használatáról kérdeztük.
7 éve
Szeged - 3 kérdést teszünk fel olyan embereknek, akik valamiért az érdeklődés középpontjába kerültek, és olyanoknak, akik válaszolni hivatottak aktuális témákra. Ezúttal azt a Pozsgay Imrét kérdeztük a forradalmakról, aki az 1989-ben államminiszterként, a hatalmat gyakorlók oldaláról először mondta ki: 1956 népfelkelés volt, nem ellenforradalom.
7 éve
Szeged - 3 kérdést teszünk fel olyan embereknek, akik valamiért az érdeklődés középpontjába kerültek, és olyanoknak, akik válaszolni hivatottak aktuális témákra. Ezúttal Patyi Andrást, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektorát kérdeztük, aki tegnap Szabó József jogászprofesszor halálának 20. évfordulója alkalmából rendezett konferencián vett részt Szegeden.
7 éve
Szeged - 3 kérdést teszünk fel olyan embereknek, akik valamiért az érdeklődés középpontjába kerültek, és olyanoknak, akik válaszolni hivatottak aktuális témákra. Ezúttal Martonyi Jánost, Magyarország külügyminiszterét kérdeztük, aki az Európai Nyári Egyetem konferenciáján vett részt Szegeden.
7 éve
Szeged - 3 kérdést teszünk fel olyan embereknek, akik valamiért az érdeklődés középpontjába kerültek, és olyanoknak, akik válaszolni hivatottak aktuális témákra. Ezúttal L. Simon Lászlót, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kulturális államtitkárát kérdeztük.