HFC

5 hónapja
A labdarúgó NB III Közép csoportjából kiesett Hódmezővásárhelyi FC kizárólag helyi játékosokra alapozva a Csongrád megyei I. osztály megnyerésére készül a 2019-20-as idényben, bár tudják, nem lesz könnyű dolguk.
6 hónapja
Vajgely Pál
Négy NB III-ban eltöltött idényt követően búcsúzni kényszerült a nemzeti bajnokságtól a Hódmezővásárhelyi FC csapata. A klubnál a helyi játékosokat helyeznék előtérbe a következő idényben, ám az még kérdéses, ki irányítja majd a HFC-t a következő szezonban, miközben a viharfelhők eltűntek az egyesület feje fölül.
6 hónapja
Jó hangulatban zajlott a pécsi mérkőzés a labdarúgó NB III Közép csoportjának 29. fordulójában, hiszen egyrészt jól szórakozhattak a drukkerek - a győzelem miatt inkább a hódmezővásárhelyiek - a hat gól láttán, másrészt nagyjából ezren látogattak ki a mecsekiek utolsó hazai összecsapására.
7 hónapja
Budapest. 2-1-re győzött a HFC a Honvéd II. otthonában a labdarúgó NB III Közép csoportjának 27. fordulójában.
7 hónapja
Vajgely Pál
Egy tizenegyes döntötte el az NB III-as megyei rangadót Hódmezővásárhelyen: a HFC ugyan szervezetten védekezett, de a hajrában az egyre nagyobb nyomást gyakorló SZEOL SC végül mindhárom pontot hazavitte.
7 hónapja
Elkerülte a szerencse a HFC labdarúgócsapatát a labdarúgó NB III Közép csoportjának 25. fordulójában, miután a 91. percben esett góllal 2-1-es vereséget szenvedett Iváncsán.
8 hónapja
Vajgely Pál
A 22. fordulót követően sincs még hazai győzelme a Hódmezővásárhelyi FC-nek a labdarúgó NB III Közép csoportjában. Ezúttal is egy hiba elég volt, ami megpecsételte a vásárhelyiek sorsát, akiknek hiába volt több lehetőségük, megint pont nélkül maradtak.
A klubvilágbajnoki trófeát is elhódíthatja a Liverpool
A Vörösöknek eddig három lehetőségük is volt, mindig alulmaradtak.
Kigyulladt egy lakóház Hódmezővásárhelyen
A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.
ÚtOn - Araszolnak az autók városszerte
Kalkulátor segít az evásoknak új adónemet választani
December 31-ig dönthetnek arról, hogy jövőre milyen adózási formát választanak.
Figyeljünk a wellness szolgáltatásnál is
Sorozatunkban a wellness szolgáltatásokkal kapcsolatban vártuk olvasóink kérdéseit.
Másképp aranyos
Nem azzal a céllal jött, hogy népszerűségi versenyt nyerjen, hanem hogy bajnokságot.