HFC

1 éve
A labdarúgó NB III Közép csoportjából kiesett Hódmezővásárhelyi FC kizárólag helyi játékosokra alapozva a Csongrád megyei I. osztály megnyerésére készül a 2019-20-as idényben, bár tudják, nem lesz könnyű dolguk.
1 éve
Jó hangulatban zajlott a pécsi mérkőzés a labdarúgó NB III Közép csoportjának 29. fordulójában, hiszen egyrészt jól szórakozhattak a drukkerek - a győzelem miatt inkább a hódmezővásárhelyiek - a hat gól láttán, másrészt nagyjából ezren látogattak ki a mecsekiek utolsó hazai összecsapására.
1 éve
Budapest. 2-1-re győzött a HFC a Honvéd II. otthonában a labdarúgó NB III Közép csoportjának 27. fordulójában.
1 éve
Vajgely Pál
Egy tizenegyes döntötte el az NB III-as megyei rangadót Hódmezővásárhelyen: a HFC ugyan szervezetten védekezett, de a hajrában az egyre nagyobb nyomást gyakorló SZEOL SC végül mindhárom pontot hazavitte.
1 éve
Elkerülte a szerencse a HFC labdarúgócsapatát a labdarúgó NB III Közép csoportjának 25. fordulójában, miután a 91. percben esett góllal 2-1-es vereséget szenvedett Iváncsán.
1 éve
Vajgely Pál
A 22. fordulót követően sincs még hazai győzelme a Hódmezővásárhelyi FC-nek a labdarúgó NB III Közép csoportjában. Ezúttal is egy hiba elég volt, ami megpecsételte a vásárhelyiek sorsát, akiknek hiába volt több lehetőségük, megint pont nélkül maradtak.
szponzorált tartalom
Nyári táborok a DigITér Debrecen Digitális Élményközpontban
Győzött Granadában az éllovas Real Madrid
A csapat a kényszerszünet utáni újraindulás óta mind a nyolc bajnokiján diadalmaskodott.
Fegyveresek támadtak tüntetőkre a szudáni Dárfúrban
Több mint egy tucat embert öltek meg.
Felhők zavarhatják meg a napsütést
Csapadék nem lesz, a hőmérséklet napközben 23 és 27 fok között alakul.
Johnson: Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet
A kórházakban kezelt koronavírus-betegek és a halálozások száma is folyamatosan lefelé tart, nemcsak Londonban – mondta a miniszterelnök.
Támogatja a cseh kormány az állampolgárok fegyveres önvédelemhez való jogát
A kormány álláspontja váratlan, mert a témához készült előzetes szakmai háttéranyagokban az áll, hogy a kabinet semleges álláspontra helyezkedik ez ügyben.
Bizalmi kapcsolat lehet Hadházy és több balliberális újságíró között (videó)
Egy ellenzéki lap munkatársa és férje vállalkozása ugyanarra a címre van bejelentve, ahova a politikus alapítványa is.