Hód Úszó SE

9 hónapja
Papós Tamás
Lapunk, a Délmagyarország immár 49. alkalommal jutalmazta a tavalyi év legjobb sportolóit, a decemberi gálán összesen húsz üvegtrófeát adhattunk át a Hungi Vigadóban a CE Glass jóvoltából. Sorozatunkban mindennap bemutatunk egy díjazottat, most Ádándi-Kiss Gyulát, akivel kapcsolatban váratlan változások történtek. Az elismerést főként az Ugrai Pannával végzett munkája miatt kapta, hiszen a 14 esztendős úszó saját korosztályában két bajnoki címet is szerzett, de a tehetség december vége óta már nem díjazottunkkal készül.
10 hónapja
Munkatársunktól
A magyar csapat elsöprő diadalt aratott Újvidéken, hiszen 50 érmet hozott el a 2018-as közép-európai országok junior-úszótalálkozójáról, a kiváló eredményekből pedig két Csongrád megyei tehetség is alaposan kivette a részét.
2 éve
Munkatársunktól
A szexvideó miatt botrányba keveredett hódmezővásárhelyi sportoló ügyében egy magánszemély feljelentést tett. Újabb szegedi szála is lehet a történetnek, amelynek kapcsán senki nem akar nyilatkozni.
3 éve
Munkatársunktól
A vásárhelyi Hód Úszó SE versenyzői, Kendi Csaba és Miksi Richárd legnagyobb sikerüket érték el a vásárhelyi 43. Arena junior úszó-Európa-bajnokságon. Előbbi 50 gyorson korosztályos városi csúccsal, utóbbi a 4×100 méteres mix vegyes váltóban elért negyedik hellyel. A második napot leszámítva valamelyikük mindig érdekelt volt az ötnapos kontinensviadalon, Kendi kettő, Miksi öt számban.
3 éve
Imre Péter
A ma kezdődő, Vásárhelyen rendezendő junior úszó-Európa-bajnokságon 5 Csongrád megyei versenyző áll rajtkőre, szegedi és vásárhelyi színekben. Petrov Iván szövetségi kapitány szerint Bonecz Boglárka érmet szerezhet, Miksi Richárd döntőbe juthat, a többieknek tapasztalatszerzés az Eb.
3 éve
Székesfehérváron rendezte a Fogyatékkal Élők Sportszervezeteinek Magyarországi Szövetsége (FMSZ) a nyílt úszó országos bajnokságát.
3 éve
Nyolc nemzet úszóversenyét, bajnokságát rendezik mától vasárnapig Hódmezővásárhelyen, a felújított Gyarmati Dezső Sportuszodában - jelentette be tegnap sajtótájékoztatón Szentkereszty Szabolcs, a Hód Úszó SE elnöke.