Hód Úszó SE

1 éve
Papós Tamás
Lapunk, a Délmagyarország immár 49. alkalommal jutalmazta a tavalyi év legjobb sportolóit, a decemberi gálán összesen húsz üvegtrófeát adhattunk át a Hungi Vigadóban a CE Glass jóvoltából. Sorozatunkban mindennap bemutatunk egy díjazottat, most Ádándi-Kiss Gyulát, akivel kapcsolatban váratlan változások történtek. Az elismerést főként az Ugrai Pannával végzett munkája miatt kapta, hiszen a 14 esztendős úszó saját korosztályában két bajnoki címet is szerzett, de a tehetség december vége óta már nem díjazottunkkal készül.
3 éve
Munkatársunktól
A szexvideó miatt botrányba keveredett hódmezővásárhelyi sportoló ügyében egy magánszemély feljelentést tett. Újabb szegedi szála is lehet a történetnek, amelynek kapcsán senki nem akar nyilatkozni.
3 éve
Munkatársunktól
A vásárhelyi Hód Úszó SE versenyzői, Kendi Csaba és Miksi Richárd legnagyobb sikerüket érték el a vásárhelyi 43. Arena junior úszó-Európa-bajnokságon. Előbbi 50 gyorson korosztályos városi csúccsal, utóbbi a 4×100 méteres mix vegyes váltóban elért negyedik hellyel. A második napot leszámítva valamelyikük mindig érdekelt volt az ötnapos kontinensviadalon, Kendi kettő, Miksi öt számban.
4 éve
Imre Péter
A ma kezdődő, Vásárhelyen rendezendő junior úszó-Európa-bajnokságon 5 Csongrád megyei versenyző áll rajtkőre, szegedi és vásárhelyi színekben. Petrov Iván szövetségi kapitány szerint Bonecz Boglárka érmet szerezhet, Miksi Richárd döntőbe juthat, a többieknek tapasztalatszerzés az Eb.
4 éve
Székesfehérváron rendezte a Fogyatékkal Élők Sportszervezeteinek Magyarországi Szövetsége (FMSZ) a nyílt úszó országos bajnokságát.
szponzorált tartalom
Díjakat alapít és adományoz a Magyar Batthyány Alapítvány
Július 17-ig nyújthatóak be az adóhivatalhoz a vírus miatti méltányossági kérelmek
Akár ötmillió forinttal is csökkenhet a fizetendő adó.
A kíváncsi drónos szemek sérthetik a magánélethez való jogot
Drónok repülnek be az újszegedi kertekbe, olvasónk arra panaszkodott: a telke fölött kameráztak.
Kocsis Máté: a pedofil bűncselekmények kapcsán nincs bocsánat
A Fidesz frakcióvezetője szerint átfogó jogszabály-módosítási csomagra van szükség.
Így lesz tökéletes a zabkása
Ezekkel az apró trükkökkel ínycsiklandó reggelit alkothat ebből a sokoldalú gabonából.
Emberhátrányban nyert az Atlético Madrid
A csapat 1-0-ra győzte le a vendég Real Betist.
Hetven programot kínál a Zempléni Fesztivál
A komolyzenei, könnyűzenei és dzsesszkoncertek mellett operabemutató, gyerekprogramok, kirándulások és irodalmi estek is várják az érdeklődőket.