homeopátia

3 éve
Nincs rá bizonyíték, hogy a homeopátia bármilyen betegség esetén hatékony lenne, sőt kártékony is lehet, mivel eltántorítja a betegeket a bizonyítékalapú orvoslás igénybe vételétől - fogalmazott a szerdán kiadott szakvéleményében az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete (EASAC), amely javaslatokat is megfogalmazott, egyebek között a homeopátiás készítmények összetételének feltüntetésére.
4 éve
Timár Kriszta
A téveszmés gondolkodás az emberrel egyidős - állítja Boldogkői Zsolt, aki az utóbbi években hazánk egyik legismertebb tudományos ,,hittérítőjévé" vált. A biológusprofesszor harcol minden ellen, ami a tudománnyal szembemegy, legyen az alternatív gyógyászat, összeesküvés-elméletek vagy éppen a GMO-, illetve védőoltás-ellenesség. Mint mondta, azok, akikben tobzódnak e téveszmék, a világot alapvetően rosszul látják.
5 éve
Timár Kriszta
Ausztrália vezető egészségügyi szervezete kutatási eredményekre alapozva kijelentette: a homeopátia nem hatásos. Ugyanezt mondja évek óta egy szegedi professzor is, aki szerint nem véletlen, hogy az orvosi elit elítéli az alternatív terápiákat.
8 éve
A YouTube videomegosztó hálózatra új ismeretterjesztő előadások kerültek fel a homeopátiáról, az ivóvizek arzéntartalmáról, az ózonlyukról, az élelmiszeradalékok vélt vagy valós veszélyeiről
9 éve
Szeged - Homeopátia. Nincs benne semmi – ezt írták ki és bizonyították túladagolással a Klauzál téren, a Kígyó gyógyszertár előtt szombat délelőtt szegediek, körülbelül 15-en.
9 éve
A szegedi szkeptikusok is csatlakoznak ahhoz a világméretű kampányhoz, amelynek célja annak tudatosítása, hogy a homeopátiás szerek teljes mértékben hatástalanok, ennélfogva alkalmazásuk értelmetlen (sőt közvetetten még ártalmas is lehet). Ennek keretében Szegeden a Klauzál téri Kígyó patika előtt 2011. február 5. 10:23, azaz délelőtt 10 óra 23 perckor kollektív túladagolást hajtanak végre, demonstrálva, hogy a homeopátiás szerekben nincs semmi, csak víz és cukor.
Szijjártó Péter: a külföldi utak legjobb része: Budapest felülről🇭🇺
A külgazdasági és külügyminiszter álomszép fotót osztott meg közösségi oldalán az éjszakai Budapestről.
Megfertőződött a német egészségügyi miniszter
A tárcavezető a pozitív lelet szerda délutáni megérkezése után otthoni izolációt kezdett.
Vilmos Sándor holland király megbánását fejezte ki múlt heti görögországi nyaralása miatt
Gyorsan belátta a hibás döntést.
Szoboszlai gólt lőtt, a Salzburg pontot szerzett
A magyar válogatott játékos a szünet előtt 1-1-re alakította az állást.
Nem gyakorolhatja ügyvédi tevékenységét Czeglédy
Amint az a Vas Megyei Ügyvédi Kamara honlapjáról is kiderült.
Szépen helytállt a Szegedi VE az OSC otthonában
Érvénye­sült a papírforma, az OSC 19–10-re legyőzte a Szegedi VE-t a férfi vízilabda OB I. 1. for­­dulójából pótolt találkozón.