Hallgassa élőben!

Hungerit-Szentesi VK

Jól védekeztek / 9 hónapja
B.D.
A női OB I.-es vízilabda-bajnokság négy kiemelkedő csapata közül a BVSC ellen kapta a legkevesebb gólt a Hungerit-Szentesi VK, tizenegyet. Azonban a tá­madásokra már nem maradt erejük a szerdai lapzártánk után véget ért mérkőzésen a Kurca-partiaknak, így 11–2-es vereséget szenvedtek Budapesten, a Szőnyi úti uszodában.
A BVSC otthonában folytatják / 9 hónapja
A 15. fordu­­ló mérkőzéseivel folytatódik ma este a női vízilabda OB I., amelyben a Hungerit-Szentesi VK 20 órától a BVSC vendége lesz a budapesti Szőnyi úti uszodában. A másik Csongrád-Csanád megyei együttes, a Szeged SZTE március 25-én 12.30-kor fogadja majd az Egert ebből a körből a Tiszavirág Sportuszodában.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Női vízilabda OB I. / 9 hónapja
Izgalmas tétmérkőzéssel kezdte az évet a Hungerit-Szentesi VK, amely a női vízilabda OB I. 10. fordulójában 12–12-es döntetlent játszott Egerben, így megőrizte a tabellán a hatodik helyét.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
hirdetés
Ötletből érték – de kié lesz a haszon?
Újra megnyílik az ország egyik legrégebbi mézeskalács-kiállítása
A házikók és egyéb figurák elkészítéséhez összesen több mint 100 kiló lisztet és 30 üveg mézet használtak fel.
Szent Miklós püspökről emlékezünk meg Mikulás napján
Szent Miklós, Nikolaosz a keleti egyházak legtiszteltebb szentje, ünnepét nyugaton a 10. század óta tartják.
A Hír TV és a Karc FM elérése is jelentősen javult a szeptemberi átszervezéssel
Gajdics Ottó, a Hír TV tartalomért felelős igazgatója, és a Karc FM ügyvezetője elmondta: a következő hetekben megvizsgálják, hogy mely műsorelemeken érdemes változtatni.
„Elindulsz otthonról és soha nem érsz haza” – sokkoló filmet készített a rendőrség
A Budapesti Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmmel hívja fel a figyelmet arra, hogy karácsonykor is mindenkit hazavárnak.
Hogyan lehetne megoldani, hogy ne zaklasson a követeléskezelő?
Az elmaradások idővel átkerülnek a kifejezetten a követeléskezelésre szako­sodott cégekhez, amelyek azután végigviszik az ügyet. Sokaknak az elévülés az egyetlen reményük.
A járvány fertőzötteinek száma 265,8 millió, a halálos áldozataié 5,255 millió a világon
A világon 265 854 752 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 5 255 648 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint hétfő reggeli adatai szerint.