időközi választás

10 hónapja
Majzik Attila
Nagytőke - Szerény részvétel mellett, de magabiztos fölénnyel választották meg Nagytőke polgármesterévé Szénászky Zsoltot. A szentesi vállalkozó hitet, önbizalmat és új lendületet adna a nagyközségnek.
10 hónapja
M. A.
Nagytőke - Két jelölt között dől el a polgármesteri szék a vasárnapi időközi választáson Nagytőkén. Egyik induló sem helyi, de ez a nagytőkeiek szerint inkább jó hír. Az időközi választást a korábbi polgármester, a Jobbik jelöltjeként megválasztott, de a pártból már kilépett Szél Csaba lemondása miatt kellett kiírni.
1 éve
I. P.
A közgyűlés feloszlatására törekszik a Fidesz-frakció - írta Facebook-posztjában Márki-Zay Péter. Vásárhely polgármestere ezt azért gondolja, mert képviselőcsoport rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte. Hegedűs Zoltán frakcióvezető lapunknak elmondta: költségvetési módosítások miatt kérte az összehívást, de lesznek egyéb napirendi pontok is.
1 éve
Hegedűs Zoltán polgármester-jelölt tervei között megemlítette, szeretné felújíttatni a templomokat. Elmondta: egyik ellenfele a győzelme esetén lehet, hogy mecseteket építene.
1 éve
Ne kelljen szégyenkeznünk azért, hogy Hódmezővásárhelyen milyen választási kampány van. Arról essen szó, hogy hogy lehet jobb Hódmezővásárhelynek - fogalmazott a miniszter.