Hallgassa élőben!

igazgató

2 éve
Imre Péter
Július végén Gömöri Csilla távozik a vásárhelyi Hód-Fürdő Kft., vagyis a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda éléről. Úgy tudjuk, igazi kihívást jelentő, hosszú távra szóló feladatot vállal el.
2 éve
Munkatársunktól
A Tiszántúli Református Egyházkerület egyik legnagyobb elismerését, a Pedagógiai Díjat kapta meg munkájáért Karikó-Tóth Tibor, a szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola igazgatója. A díj az évek során végzett magas színvonalú pedagógiai munka és a református hagyományok őrzésének elismerése.
2 éve
Kiss Anna
Tervekkel telve ült be a Bálint Sándor Művelődési Ház igazgatói székébe július elsején Jáger Richárd, aki mind a szellemiség, mind az arculat terén fejleszteni szeretne.
Rasovszky Kristóf Szilágyi Áronnak „üzent” az ezüstérmével
A 10 km-en második hosszútávúszónk elárulta: az utolsó kört leszámítva végig jól érezte magát a vízben.
Rasovszky Kristóf ezüstérmes 10 km-en!
A férfiak 10 kilométeres nyílt vízi úszásában jó esély mutatkozik az újabb magyar éremre.
Augusztus 19-től kaphatók jegyek a magyar-angol és a magyar-andorrai meccsre
A kombinált jegyeket bárki kedvezményes áron megvásárolhatja.
Kétgólos előnyben a Ferencváros
A hazaiak Taras Kacharaba öngóljával kerültek előnybe a szünet előtt, a második félidő elején pedig Ihor Haratin büntetőből növelte a különbséget.
Drónkísérletbe kezdett a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
A szerkezetek a levegőből, vagyis az ültetvény letaposása nélkül vizsgálhatják a rizstövek állapotát, tápanyagellátottságát, a kártevők nyomait.
Rekordméretű tobzoskatestrész- és elefántcsontszállítmányt foglaltak le Nigériában
A hatóságok három külföldi állampolgárt vettek őrizetbe és keresnek egy negyedik, a művelet központi figurájának tartott személyt.