ironman

7 hónapja
Munkatársainktól
Az Egyesült Arab Emírségekben, Dubajban rendezték meg az Ironman 70.3 világkupa-sorozat újabb állomását, amelyen Csőke Balázs és Gábe Tamás is rajthoz állt Szegedről.
11 hónapja
P. T.
Miután a legnépszerűbb triatlon-versenysorozat, az Ironman angliai állomásán műszaki hiba miatt az első helyen állva kellett feladnia a versenyt, Csőke Balázs ismét bizonyította, hogy fantasztikus formában van: a tajvani megmérettetésen érmes is lehetett volna, ha az úszást nem rövidítik le, de hatodik helye így is mutatja, hogy újra a legszűkebb világelit tagja.
1 éve
Papós Tamás
A teljes távú Ironman triatlonversenyek között van néhány kifejezetten embert próbáló viadal, az egyik legnehezebbet Tajvanon szokták rendezni, ahol Csőke Balázs 7. lett. A szegedi vasember a világ legjobbjai között végzett a féltávú viadalokon, remek formának örvend, így megcélozza a kijutást a hawaii világbajnokságra.
2 éve
Timár Kriszta
Saját esküvője szervezése közben készült fel az idei Balaton Manre Jancsika Ákos, aki még két legénybúcsút is ,,szárazon" bulizott végig a verseny kedvéért. A fiatalember napközben gofrit süt, reggelenként és esténként pedig keményen edz.
2 éve
Papós Tamás
Megvédte világbajnoki címét quadratlonban, országos bajnok duatlonban, de a szegedi Badar Gergő számára továbbra is a triatlon a fő sportág, amelyben kezdi álmát, vagyis a nemzetközi karriert megvalósítani. Már rendszeresen eljut külföldi viadalokra, különösen a féltávú ironman-szerepléseire büszke, hiszen olyan vasember szeretne lenni, mint amilyen a szintén szegedi Csőke Balázs.