Hallgassa élőben!

Janics Natasa

2 éve
Munkatársunktól
A háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Douchev-Janics Natasa mindössze tíz százalék esélyt lát arra, hogy ne vonuljon vissza végleg. A 2012-es londoni olimpia előtt deréksérvvel küszködött, azonban annak operációja óta tünetmentes. Most viszont nyaki sérv gyötri, elege lett a fájdalomból.
4 éve
Munkatársunktól
Szeged - Ötvenezer forintot ajánlott egy vásárló a cikk megjelenésének napján azért a trófeáért, amivel a Délmagyarország ismerte el Janics Natasa olimpiai bajnok kajakos sportteljesítményét - tájékoztatta lapunkat Sándor János.
4 éve
K. G. G.
A Bartók téri Antikszeged régiségbolt vezetőjéhez vitte be eladásra egy hajléktalan azt az üvegtrófeát, amit Janics Natasa olimpiai bajnok kajakos kapott a Délmagyarországtól még 2008-ban. A sportoló állítja: nem ő dobta ki a szemétbe Az év legjobb női sportolója díjat.
5 éve
Mádi József
Szénási Zsófia és Birkás Balázs révén két érem jutott az EDF DÉMÁSZ-Szegednek a romániai Bascovban rendezett U23-as és ifjúsági kajakos, kenus Európa-bajnokságon, amelyen négy Tisza-parti indult.
5 éve
Kiss Gábor Gergő
Még mindig eladó a 2007 óta Douchev-Janics Natasa tulajdonában lévő Bárka. A Győr kajakosa az interneten árulja az egykori vendéglőt. A 25 millió forintért vásárolt ingatlant a kajakos 3 éve még közel 20 millióra tartotta – ma már jóval olcsóbban is megválna tőle.
6 éve
Mádi József
Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám - a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa nemcsak testben, hanem lélekben is készen áll a versenyszezonra, amelyre Mexikó után a szegedi Maty-éren készül fel. Az EDF DÉMÁSZ-Szeged egykori, a Győr jelenlegi kajakosával a duisburgi világkupa előtt beszélgettünk.
7 éve
Mádi József
A télen gerincsérvvel megműtötték az EDF DÉMÁSZ- Szeged egykori háromszoros olimpiai bajnok kajakosát, Douchev-Janics Natasát, aki már győri színekben szerepel. A kiválósággal a Maty-éri világkupán futottunk össze.
Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
Wimbledonban és az olimpián sem indul Nadal
Csapatával együtt hozta meg a döntést a spanyol sztár.
Cyla a szegedi Hungiban árulta el, mitől lehet valaki modell
Kajdi Csaba, Cyla volt a Hungi Vigadó vendége csütörtökön, aki a melegekről, az influenszerekről és hazai modellszakmáról is érdekes, hasznos tudnivalókat osztott meg.
Czeglédy Csaba mindent tagad
Gyurcsányék költségvetési csalással vádolt házi ügyvédje koncepciós pert emleget.
„Kihordtam daganattal a babám” – Sírva készül műtétjére a magyar rapper barátnője
Young G kedvese, Mészáros Norina a tervek szerint június 22-én fekszik kés alá. Kioperálják belőle a daganatot.
Hivatalos: Buffon visszatért első klubjához
Az olaszok ikonja a Serie B-ben folytatja.
Átadták a felújított dísztermet Csongrádon - Fotók
Megújult a város egyik szimbólumának számító közösségi tere, a Művelődési Központ és Városi Galéria Magyar Király díszterme.