járási hivatal

2 éve
Hódmezővásárhely - A tulajdonosok december 31-éig ingyenesen kérhetik a földhivataloknál a zártkertként nyilvántartott ingatlan művelés alóli kivonását, illetve átnevezését. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal illetékességi területén közel 7000 ilyen terület található. A megyében ez a szám elérheti a 25-30 ezret.
4 éve
A hivatalban a kormányablak kialakítása és a Kossuth tér 6. szám alatti épület akadálymentesítése, valamint a hivatal használatában lévő épületrész felújítása június 29-én kezdődött.
4 éve
Imre Péter
Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Budai Róbert havi 62 ezer forintból él a feleségével és a lányával. Azt követően csappant meg a jövedelmük, miután Róbertet tavaly 67-ről 33 százalakos rokkanttá nyilvánították. Dolgozna, de súlyosbodó betegségei miatt nem kap munkát.
4 éve
Szabó Imre
Makó - Fél éve vágyott rá, tegnap végre megkapta, így már nem csak a négy fal között éli életét a makói Miklós Sándorné. Egy elektromos mopedről van szó, amelynek beszerzésében a megyei kormányhivatal és a Makói Járási Hivatal segített.
4 éve
Munkatársunktól
Szeged - Lázár János felmentette Bodó Imre szegedi járási hivatalvezetőt, aki nem kap végkielégítést. A volt fideszes országgyűlési képviselő nem akart beszélni az elbocsátása okairól.