Hallgassa élőben!

jégkorong

6 napja
Első hazai mérkőzését játszotta 2021-ben a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapata az OB II.-ben, ahol 8-3-ra kikapott a MAC Ikonoktól, így pont nélkül kellett beérje a találkozó végén.
Idegenben javítanának / 2 hete
Megkezdi a 2021-es évet a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapata a jégkorong OB II.-ben, ma 19.15-től a budapesti MAC Ikonok vendégeként lépnek a jégre a Tisza-partiak, bízva abban, hogy javítanak az eddigi mérlegen.
Ukrajnában kissé lassult a járvány terjedése
Szombatra négyezer alatti, az előző napinál mintegy ezerrel kevesebb új beteget jegyeztek fel, a halálos áldozatok száma sem érte el ezúttal a százat.
Férjével forgat erotikus videókat az extanárnő, havi 9 milliót keresnek
Az Ausztráliában élő tanárnő úgy döntött, hogy karriert vált, és átnyergelt az erotika világába, méghozzá férjével együtt, ő készíti róla a szexi felvételeket. Mára milliomosok.
A Manchester United elbúcsúztatta a Liverpoolt
A bajnoki címvédő Liverpool FC nem jutott a legjobb 16 közé az angol labdarúgó FA Kupában.
Döntetlenre végzett az MTK és a Budafok
A Budafok 2-2-es döntetlent játszott az MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában, vasárnap.
Virtuálisan bejárható lett a kecskeméti Cifrapalota Sisi-kiállítása
Sokan szerették volna még az eredetileg február végéig nyitva tartó tárlatot megnézni, ezért a múzeum munkatársai elkészítették annak virtuális változatát.
Vujovic: Bánhidi a világ legjobb beállója
A világ legjobb beállójának tartja Bánhidi Bencét a montenegróiak olimpiai és világbajnok kézilabdázója, Veselin Vujovic.