jégpálya

11 hónapja
Sz.I.M.
Hamarosan tízéves lesz, és töretlenül népszerű a Deák Ferenc utcai műjégpálya Makón. Már nemcsak a hobbikorcsolyázók szeretik: a jégkorongozás egyik fellegvárává is vált.
11 hónapja
Hódmezővásárhely - Vásárhely egyik legkedveltebb téli attrakciója a Kossuth téren kialakított jégpálya, amelyet az amatőrök, a profik, a jégkorongosok is birtokba vehetnek, illetve a korcsolyaoktatásnak is helyt ad évek óta.
1 éve
Szabó Imre
Makó - Bár tavaszias az idő, a makói jégpályán mégis zavartalanul lehet korcsolyázni, köszönhetően a hűtőrendszer tavalyi felújításának. Jönnek is sokan - korcsolyázók és jégkorongozók egyaránt.
1 éve
Timár Kriszta
Szobamelegben, szabadtéren vagy hűtőházi hidegben? Jégen vagy műanyagon? Az idei szezonban többfajta korcsolyázási lehetőség közül választhatnak a szegediek. Megnéztük, melyik pályát mennyire szeretik a sportolni vágyók.
A román kormány 28 prefektust váltott le
A magas rangú közhivatalnokoknak fontos szerepe van.
Hosszú Katinka triplázott a nyitónapon
Három számban diadalmaskodott.
A juh- és kecskehús fogyasztására hívják fel a figyelmet
Ösztönző kampányt indít a magyar kormány.
Áder János: ismét kalapot emelhetünk a magyar orvosok előtt
Magyarország minden polgára büszke lehet rájuk, tudásukra és emberségükre – mondta a köztársasági elnök.
Csongrád is csatlakozik az országfásítási programhoz
Az országfásítási kezdeményezés novemberben indult, azóta már országszerte több település is csatlakozott a mozgalomhoz.
Nagyot csalódott az Ajax edzője
Az amszterdamiak a BL-csoportkör hatodik, utolsó fordulójának keddi játéknapján otthon kaptak ki 1-0-ra a Valenciától, és így csak a H csoport harmadik helyén végeztek, egypontos hátrányban a továbbjutó spanyolok, valamint a szintén nyolcaddöntős Chelsea mögött.