Hallgassa élőben!

jóban rosszban

9 éve
Szeged - Szegedi színésznő veszi át az egyik főszerepet a Jóban Rosszban című tévésorozatban. Bencsik Bea karakterét a veszélyeztetett terhes Szorcsik H. Viki helyett Bicskey Zsófia játssza majd. A múlt héten kezdett el forgatni, a nézők októbertől láthatják a képernyőn.
9 éve
A TV2 napi sorozatának szereplője, Ripka Kálmán, amikor éppen nem Budapesten forgat, Kecskeméten él családjával. A Jóban Rosszban Gergőjének most beleshettünk a szobájába. Vajon mit gyűjt, milyen könyveket olvas, és kivel osztja meg birodalmát Ripka Kálmán?
9 éve
Kecskemét - A Jóban Rosszban sorozat Halász Gergője egyáltalán nem görnyed a matekkönyv felett. A csillagkúti kamaszt alakító Ripka Kálmán ugyanis a Katona József Gimnázium magántanulójaként színészi álmokat dédelget. Egy kehely fagyi mellett azt is megtudtuk tőle, gumicukorból a zöld békákat szereti legjobban.

1
Cseri Tamás azt kéri az orvosi kamarától, vizsgálja ki a polgármester oltásának ügyét
A hódmezővásárhelyi Fidesz a Magyar Orvosi Kamarához fordult, mert Márki-Zay Péter, a város polgármestere nagyjából egy héttel a regisztrációja után kapott koronavírus elleni védőoltást.
Fidesz: ebben a küzdelemben nincs helye ennek a baloldali magatartásnak
A Fidesz szóvivője arra kérte a baloldali pártokat, hogy vonják vissza oltásellenes határozati javaslatukat.
Újabb esély a debütálásra
Az új szövetségi kapitány, a német Margret Kratz vezetésével készült az elmúlt napokban a magyar női labdarúgó-­válogatott, amely ma már felkészülési mérkőzést is játszik. A csapatban több Csongrád-Csanád megyei játékos is szerepet kaphat.
Mintegy 10 milliárd forintos egészségipari beruházás valósul meg a Nyírségben
Három szakaszban valósul meg a fejlesztés.
Rekordszámú alkotás érkezett a Szegedi Nyári Tárlatra
A nevezett pályaművek közül négytagú szakmai zsűri választja ki a napokban azokat az alkotásokat, melyek a tárlat végleges anyagát adják.
Újabb fejlesztések a kisteleki fürdőben
A munkákra a pandémiás időszak ideális lehetőséget biztosított.