kakasszék

9 hónapja
Székkutas-Kakasszék - Kakasszéken akkora a sár, hogy az emberek váltócipőt visznek, ha buszra szállnak. A támpontos postaládákat csak gumicsizmában tudják megközelíteni. Kakasszéken most így hat az internet a valódi világra.
2 éve
Kovács Erika
Forrnak az indulatok, ha kiderül: idős ember okoz autóbalesetet. Egy éve Vásárhelyen gázolt halálra valaki egy asszonyt, az idős sofőr ellen most emeltek vádat. Autósokat, háziorvost és a delmagyar.hu olvasóit kérdeztük, mikor kellene letenni a slusszkulcsot.
3 éve
Kovács Erika
Három helyen is beszakadt az új kerékpárút a 47-es mellett, Kakasszék és Székkutas között. Tuskók jelzik a bicikliseknek, hogy baj van. A székkutasi önkormányzat kijavítja a hibát, mert felelősnek érzi magát érte.
3 éve
A húszas, harmincas évek pezsgő életét, hangulatát visszahozva szabadstrandot, valamint a környező földeken új irányvonalú biogazdálkodást szeretne létrehozni szülőfalujában, Kakasszéken Kovács Gábor, a KOGART alapítója.
3 éve
Kovács Erika
Székkutas-Kakasszék - Még mindig vannak lovak azon a kakasszéki tanyán, ahonnan rendszeresen kijártak a hátasok a szanatórium felé vezető útra, meg a gyógyintézet kertjébe. A helyiek azt hitték, április elejére elköltözteti az állományt a gazda, ahogy ígérte.