Hallgassa élőben!

kamatmentes

4 éve
Segesvári Csaba
Csongrád megye - Kamatmentes hitelt kínál ősztől az állami Magyar Fejlesztési Bank. Kiszámoltuk, mennyibe kerül egy Kádár-kocka teljes felújítása, spórolhatunk-e a hitelfelvétel mellett.
6 éve
Hódmezővásárhely - Eddig 23 millió forint talált gazdára az önkormányzat családi házak energetikai korszerűsítésének akciójában Vásárhelyen. A 40 milliós keret mintegy fele. A kamatmentes kölcsönhöz felmérik az ingatlan állapotát.
7 éve
Szeged - 160 ezer közszolgálati tisztviselőt segítene kamatmentes hitellel a kormány – írja a Népszabadság. A lap úgy tudja, 15 milliós kölcsönről dönthet a kormány.
1
Csak 50,7 százalékban véd a kínai fejlesztésű CoronaVac a brazil vírusvariáns ellen
Az adat annak a felmérésnek az eredménye, amelyet Brazíliában 12 400 önkéntesre kiterjedőn végzett a vakcinát Brazíliában gyártó Butantan intézet.
Szomjan halt több migráns a tengeren a Kanári-szigetekre tartva
A bárkán további 19, Európába törvénytelenül eljutni próbáló afrikai ember volt, akik túlélték az utat, de szervezetük vészes kiszáradás és kihűlés jeleit mutatta.
Kiderült, ezért nem lesz ott Meghan Fülöp herceg temetésén
Akár terhesen is hajlandó lett volna repülőre ülni...
2021.04.12.
5 tipp, ha nem működik megfelelően az okoseszköz
Nincs letöltve a megfelelő applikáció, nincs bekapcsolva a Bluetooth, tetoválás van a csuklón? Néha csak egy banális hiba csinálja a bajt.
Nyitnak a vendéglátóhelyek és a boltok Angliában
Hétfőtől minden bolt kinyithat Angliában, és vendégeket fogadhatnak azok az éttermek, amelyek meg tudják oldani a szabadtéri felszolgálást.