Hallgassa élőben!

kancellár

2 éve
Hajó Edina
Újabb három évig Fendler Judit lesz a Szegedi Tudományegyetem kancellárja. Lapunknak elmondta, folytatja megkezdett munkáját, fontos számára, hogy a fejlesztéseikkel, beruházásaikkal az egész régió gazdasági potenciálját növeljék.
2 éve
V. A.
Szeged - Hiába kapott szóban ígéretet a szegedi önkormányzattól az egyetem, mégis meghirdették eladásra a volt I-es kórház épületét, pedig szükségük lenne rá - nyilatkozta lapunknak Fendler Judit. A kancellárral a szegedi egészségügyi integráció máig viselt terheiről, illetve a Szegedi Tudományegyetem egészségügyhöz kapcsolódó fejlesztési elképzeléseiről beszélgettünk.
5 éve
Timár Kriszta
Szeged - Bár az EMMI hivatalosan még nem erősítette meg, egyetemi körökben már elterjedt a hír: kiválasztották az SZTE új kancellárját. Úgy tudjuk, Fendler Judit egészségügyi közgazdász kapta meg a kinevezést, aki közel 3 évig dolgozott az egyetemen, az új klinikák tervezése körüli pénzügyi kontroll területén.
5 éve
Csongrád megye - Kancellárok irányítanák az egészségügyi intézményeket is egy parlamenti előterjesztés szerint. Hiába kértük ki a tervezetről az érintett megyei kórházak és az egyetemi klinikai központ véleményét - nem válaszoltak.
Hirdetés
Zöldségekkel is harcolhatunk a klímaváltozás ellen
Saját kocsijában fulladt meg a sofőr
Árokba borult és beszorult az autóba.
Alig lehet ráismerni az egykori szexszimbólumra: Kim Basinger teljesen lepukkant
Kim Basingert, az egykori szexszimbólumot kissé lepukkantan kapták lencsevégre a lesifotósok.
Busz alá esett a férfi, a 16 tonnás jármű átmenet a lábán, azonnal kórházba vitték
A busz ajtói éppen becsukódtak, a részeg férfi a megállóba sietett kedd este Csepelen. A busz ajtajának esett, majd a jármű alá zuhant. A 16 tonnás busz átment a lábán.
Lekapcsolták a távfűtést Temesváron
A polgármester drámainak nevezte a helyzetet.
Száztízmillió adag védőoltást szállít az Afrikai Uniónak a Moderna
Afrika 1,3 milliárd lakosának eddig csak mintegy 5 százalékát oltották be mindkét adaggal.
Nem lesz vasárnap Peking Marathon
A kínai házigazdák a halasztás indoklásaként a koronavírus-járványt jelölték meg.