Hallgassa élőben!

kárpótlás

1 éve
Egy elképzelés szerint lehet, hogy lebontják a városházával átellenben lévő Iritz-házat, Lázár János képviselő pedig azt kéri, a városvezetés egyezkedjen a kárt szenvedett piaci kereskedőkkel. A szerdai testületi ülésen az a kérés is elhangzott, hogy Honvédban más technológia helyett aszfalttal biztosítsák a szilárd burkolatot minden utcában.
5 éve
Sz.I.M.
Makó - Eredetileg nem akart, de miután a végtisztességgel járó költségek miatt anyagi helyzete megrendült, most mégis kárpótlást szeretne a makói önkormányzattól a Makovecz téri medencében tragikus balesetet szenvedett férfi édesanyja. A város kész megvizsgálni a kérelmet, ha írásban megkapja.
6 éve
Fekete Klára
Szeged - Kizárólag a NAV honlapján, február 17-éig kérhetik a kártalanítást azok a pórul járt vállalkozók, akik a „rossz" pénztárgépeket rendelték meg. Már csak egy hetük van arra, hogy új típust hívjanak le. Folytatódik a pénztárgépsaga.
7 éve
Dombai Tünde
Szeged - Villámcsapás tette tönkre a tévéjét olvasónk szerint, ezt akarta rendezni a biztosítóval. Az nem fizet, mert szerinte volt ugyan villámcsapás, de az nem hatott a nyugdíjas házáig.
7 éve
Hét éve nem lehet felhasználni a kárpótlási jegyet, hiába forog a tőzsdén a papír, ezért perli egy jegytulajdonos a magyar államot; a fejlesztési tárca jogi képviselője szerint készül a jogszabályi rendezés - írta a napi.hu.
7 éve
Szeged - Több millió forintos kára származott abból egy belvárosi kereskedő házaspárnak, hogy egyedi szőnyegeiket eláztatta egy felettük történt csőtörés. Válaszra sem méltatja őket a tulajdonos és a biztosító, ügyvédet fogadtak. Mint mondják, akinek mindene elveszett, nem veszíthet semmit.
Magyar játékossal bővült a Szedeák kerete
Év végéig szóló szerződést kötött új szerzeményével a Naturtex-SZTE-Szedeák.
Harminc éve képviselő Balástyán
A balástyai Sári János szép jubileumot ünnepelhetett: 30 éve, vagyis a rendszerváltás óta tagja a helyi képviselő-testületnek és dolgozik faluja fejlődéséért.
Lemond az olasz miniszterelnök, megbukott a római kormány
Giuseppe Conte holnap találkozik az államfővel.
Madár Vera alaposan nekivetkőzött – megmutatta hosszú combjait
A színésznő még a szokottnál is többet mutatott. Megértjük, bomba formában van...
Németh Zsolt lett az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke
Megválasztása azért fontos Magyarország számára, mert hamarosan Magyarország veszi át az Európa Tanács Miniszteri bizottságának elnökségi tisztségét.
A szomszédban van az iskola, mégis biciklivel szeret járni
Hátrányai is vannak annak, ha valaki nagyon közel lakik az iskolához, bár kétségtelen, előnyei számosak.