Katolikus Karitasz

2 éve
Munkatársunktól
Megnyílt a Karácsonyi Karitász Vásár a Nagyáruház földszintjén. Az immár 24 éve hagyományosan megrendezett programon kézműves ajándéktárgyakat lehet vásárolni, melyek bevétele jótékony célt szolgál.
7 éve
Hódmezővásárhely - A Szeged-Csanád Egyházmegyei Katolikus Karitasz szervezetének támogatásával 1700 rászoruló hódmezővásárhelyi család kap tartós élelmiszerekből álló csomagot – hangzott el Almási Istvánnak, a város polgármesterének és Bálint Gabriellának, a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás főigazgatójának közös sajtótájékoztatóján.
1
Nem, ez nem az új munkásőrség, hanem még a régi. Annó 1967
Újragondolt Annó rovatunkban ezúttal nehezen emészthető fotókat közlünk. Enyedi Zoltán készítette őket 1967-ben a szegedi színházban, ahol a szegedi munkásőrök ünnepelték a szervezet évfordulóját.
Részletekbe menően megtervezte Boleyn Anna kivégzését VIII. Henrik
Az angol történelem leghíresebb királya hatszor nősült, hogy teljesíthesse fiúörökös iránti olthatatlan vágyát.
Kézigránáttal felrobbantotta magát egy embercsempész a soproni határátkelő előtt
Egy embercsempész felrobbantotta magát, amikor öt migránst akart Ausztriába juttatni, három embert még keresnek, azok közül, aki az autóban ült.
Bekérette az ukrán külügyminisztérium a kijevi magyar nagykövetet
Ukrajna továbbra is belügyekbe való beavatkozással vádolja Magyarországot, amiért támogatja a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséget.
Nem tárgyalták az SZTE névváltásának kérdését
A Szegedi Tudományegyetem szenátusa hétfői ülésén nem szavazta meg a napirendet, mely tartalmazta az intézmény névváltoztatására irányuló napirendi pontot.
Nagyon közel állt a győzelemhez az SZVSE