Hallgassa élőben!

kávé hatása

2 éve
mti
Mintegy száz kulturális programmal, többek közt felolvasásokkal, koncertekkel és a kávékultúrához kapcsolódó sétákkal várják a közönséget az idei Kávéházak éjszakája május 17-i programjain, harminc budapesti helyszínen.
5 éve
K. G. G.
Elsöprő többség véli úgy olvasóink közül, hogy a szegedi belváros üres üzleteiben egy kávézó tudna hosszabb távon sikeres maradni. Az Anna-kút és a Dugonics tér között már most akár kilenc helyen ihatunk eszpresszót, de a Csészényi kávézó üzletvezetője szerint még mindig nem telített a ,,feketepiac".
5 éve
Fekete Klára
A kávé több mint egy keserű ital: nem mindegy, honnan származik, hogyan pörkölik, hogyan készítik el. Erről Sefcsik Tamás szegedi pszichológus beszélt, akinek szenvedélye a kávé, és aki kávézóra cseréli egyetemi állását.
1
Hirdetés
Zöldségekkel is harcolhatunk a klímaváltozás ellen
Ilyen nincs! Rendkívül ritka, élénksárga harcsa került horogra
Egy hatalmas, vonagló, kopoltyús banánhoz hasonlította Martin Glatz azt az élénksárga harcsát, amely a horgára akadt a közelmúltban. A profi horgász egy hollandiai tavon horgászott épp ikertestvérével, Olivérrel, amikor találkozott a különös állattal.
Ez a 7 biztos jel, hogy adathalászok vannak a gépén
Még a nagymenők is áldozatul eshetnek, bőven akad rá példa.
2021.10.27.
Tessék? Kétmázsás, kétméteres bronzszobrot loptak el az éj leple alatt
Vasárnapra virradóra ellopták Arthur Troop, a Nemzetközi Rendőrszövetség (IPA) alapítójának bronzszobrát a jászszentandrási IPA Parkból. Egy 80 tonnás sziklatömb előtt állt a két méter magas, kétmázsás szobor, amelynek eszmei értéke felbecsülhetetlen.
A reggeli köd után derült, száraz idő várható
A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.
Saját kocsijában fulladt meg a sofőr
Árokba borult és beszorult az autóba.