Hallgassa élőben!

kávé hatása

1 éve
mti
Mintegy száz kulturális programmal, többek közt felolvasásokkal, koncertekkel és a kávékultúrához kapcsolódó sétákkal várják a közönséget az idei Kávéházak éjszakája május 17-i programjain, harminc budapesti helyszínen.
4 éve
K. G. G.
Elsöprő többség véli úgy olvasóink közül, hogy a szegedi belváros üres üzleteiben egy kávézó tudna hosszabb távon sikeres maradni. Az Anna-kút és a Dugonics tér között már most akár kilenc helyen ihatunk eszpresszót, de a Csészényi kávézó üzletvezetője szerint még mindig nem telített a ,,feketepiac".
4 éve
Fekete Klára
A kávé több mint egy keserű ital: nem mindegy, honnan származik, hogyan pörkölik, hogyan készítik el. Erről Sefcsik Tamás szegedi pszichológus beszélt, akinek szenvedélye a kávé, és aki kávézóra cseréli egyetemi állását.
1
Felmondása megírására kényszerítették munkatársukat
A Zalaegerszegi Járási Ügyészség mindhárom nő ellen személyi szabadság megsértésének bűntette, egyikük ellen testi sértés vétsége miatt is vádat emelt.
A moratórium miatt senki nem veszíti el tiszta adós voltát
A fizetési stop segítő eszköz, sokaknak mentőöv, másoknak választási lehetőség.
Ötkarikás sütivel fogadták a tokiói olimpiára kijutott női vízilabda-válogatottat
A válogatott az olimpiai részvételről döntő meccsen 13-10-re verte a házigazda olasz csapatot, majd a fináléban 13-11-re a Tokióba szintén kijutott hollandot.
Geoládák nyomában járnak
Élményeket gyűjtenek a közös kirándulásokon a modern kincsvadászok.
Titkolja Brüsszel a vakcinabeszerzésekre vonatkozó szerződéseket
Az Európai Tanács elnöke kijelentette, hogy az EU be fogja tartatni a gyógyszergyártókkal a szerződésekben foglalt vállalásaikat, de hogy ez mit takar, nem árulták el.
Magyar játékossal bővült a Szedeák kerete
Év végéig szóló szerződést kötött új szerzeményével a Naturtex-SZTE-Szedeák.