Hallgassa élőben!

kedvezmény

2 éve
Kovács András
Fogyasztóvédelmi sorozatunkban örök és szezontól független kérdésben, az akciózás, árfeltüntetés, leárazás témakörében vártuk kérdéseiket, panaszaikat, észrevételeiket. Kiderült, az ár nem mindig egyforma, a készlet gyakran nem elég.
2 éve
Vajgely Pál
Elöljáróban annyi, mielőtt elriasztanám a kedves olvasókat a Családok Otthonteremtési Kedvezményének (CSOK) felvételéről, hogy március 15-e óta a jogszabályok egy jóval könnyített formában teszik lehetővé a támogatás felvételét, szóval az alábbiakban olvasható történet aligha fog megismétlődni Önökkel.
3 éve
A MÁV-Start és a GYSEV az október 31-i Reformáció 500 Nemzeti Megemlékezés elnevezésű rendezvényre utazók számára 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt nyújt Budapestre, a Keleti, a Déli, a Nyugati pályaudvarra, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Kőbánya alsó, Zugló és Kelenföld állomásra.
hirdetés
A Dal 2021: Hamarosan kiderül, melyik lesz az év magyar slágere
Boross Péter: a baloldal nem tudna kormányozni
A volt miniszterelnök szerint a Fidesz és a KDNP kormányzati szerepkörre érett, nemzeti-keresztény töltésű politikai irányultságot képvisel.
Csak üres lózungok Fekete-Győr ígéretei
A politológus szerint lépéskényszer miatt jelentette be a momentumos pártelnök a kormányfő-jelöltségét a baloldali előválasztásra.
Robot segíti a térdprotézis beépítését – hazai gyakorlat
Bevált az első magyar ortopéd robotasszisztens.
2021.02.25.
Ragyogó napsütés lesz ma is
Napközben a legtöbb helyen megszűnik a köd, és ragyogó napsütés valószínű. Az Észak-Alföldön van esély, hogy beragadjon a rétegfelhőzet. 14-19 fokos tavaszias meleg lesz.
Azt hitték, csak stressz – pár nap múlva kómába esett a fiatal nő
A család a legrosszabbra készült.