Hallgassa élőben!

képregényfesztivál

3 éve
Hajó Edina
Második alkalommal szervezett képregénybörzét a Somogyi Könyvtár. A képregények szerelmesei igazi kincsekre is bukkanhattak, a Kockás képregény mellett a szuperhősök voltak a legnépszerűbbek.
4 éve
A 8. Szegedi Képregényfesztivál és Vásár kezdete előtt már tucatnyi érdeklődő várakozott a Somogyi Könyvtár lépcsőinél szombaton. Az egész napos rendezvényen változatos témájú előadásokat, kiállításokat láthattak a műfaj szerelmesei, válogathattak a kiadók és a szerzők kiadványaiból - elsősorban pedig találkozhattak a többi rajongóval.
5 éve
K. G. G.
A Star Wars világa járta át idén a hetedik szegedi képregényfesztivált a Somogyi könyvtárban. Életnagyságú Star Wars hősök, rajzolók és rengeteg képregény várta az érdeklődőket.
Bakondi: magyar területen mindennapos az embercsempészek elfogása
Sok országban lazítások jönnek, ami kedvez a határsértőknek.
Szociális és foglalkoztatási kérdésekről egyeztetett Palkovics László Portóban
Az adózás egységesítésében és más, ebbe az irányba ható törekvésekről szintén nincs egyetértés Brüsszel és Magyarország között.
Varga Judit: a magyar modell a valóságra és a kézzelfogható eredményekre épül
A gazdasági növekedés munkahelyeket teremt, azok viszont tovább erősítik a növekedést.
Diplomáciai bonyodalmat okozott egy amerikai kormánytámogatás
Mexikó magyarázatot vár az Egyesült Államoktól, hogy Washington miért támogat egy olyan mexikói szervezetet, amely nyíltan bírálja a kormányt.
Ezúttal sem tudta megszorítani a Falcót a Szedeák - Galéria
Bár jól kezdte az elődöntő harmadik meccsét, de végül simán kikapott a Naturtex-SZTE-Szedeák a Falco otthonában.
Egy migráns óra hosszat bántalmazott szexuálisan egy lányt
Egy 31 éves bevándorló először kirabolta a lány, és barátja hotelszobáját, majd megígérte a lánynak, hogy visszakapja az értékeit, ha átmegy hozzá.