kert

5 hónapja
Egy lepusztult udvarból alakította ki Kistelek legszebb kertjét Wolford Veronika. A szakácsként dolgozó nő saját örömére szépítgeti immár három éve a házához tartozó területet, és bár idén ő nyerte meg a Tiszta udvar, virágos ház pályázatot, azt mondja, még rengeteg terve van a további fejlesztésre.
8 hónapja
Kovács Erika
Sirkó Zoltán hódmezővásárhelyi kertészmérnök szerint ha a közösségnek nincs pénze arra, hogy folyamatosan vágja a füvet, akkor az emberek gondolkodását kellene megváltoztatni. Szerinte azokon a területeken, amiket a lakosság nem használ intenzíven, teret kellene engedni a virágos réteknek, ökoágyásoknak, amik természetesen nem térdig érő gazt jelentenek.
Törökország nem tartóztatja fel többé az Európába tartó migránsokat
Kapacitásai megteltek, az ország nem bír feltartóztatni egy újabb menekülthullámot – jelentette ki a török kormánypárt szóvivője. Konkrét támogatást akarnak látni az EU-tól.
Milákot tartják az egyik legbiztosabb aranyesélyesnek az olimpián
Az úszással foglalkozó swimswam szakportál számolgatott kicsit.
Elhunyt Bartók Mihály kémikus, az MTA rendes tagja
Életének 87. évében elhunyt Bartók Mihály Széchenyi-díjas magyar kémikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja, a heterogén katalízis sztereokémiájának nemzetközileg elismert kutatója.
Megérkeztek a Golf sportmodelljei
Alapáron 17 colos felniket kapnak, extraként 18 vagy 19 colos darabok is elérhetőek.
A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedéseket vezet be
Így védi utasait és munkavállalóit.
A kardozók német világkupáját is törölték a járvány miatt
Németországban sem rendezik meg a jövő hétvégére kiírt, Padovából Tauberbischofsheimbe áthelyezett férfi kard világkupa-versenyt.