kinevezés

2 éve
A Fideszre és a KDNP-re, illetve a nemzeti együttműködés rendszerére ,,sem rangkórság, sem kormányzati dáridó nem lesz jellemző, nem fér bele" - ezt ígérte Orbán Viktor miniszterelnök még 2010-ben, kormánya bemutatásakor.
3 éve
Algyő- Indoklás nélkül utasította el nemrég az Emberi Erőforrások Minisztériuma az algyői Fehér Ignác iskola vezetésére érkező pályázatokat, köztük Horváthné Kunstár Andreáét. Őt sokan támogatták a véleményezésre jogosultak közül. Az elutasítás után mégis megbízták az intézmény vezetésével.
3 éve
,,Ön szerint normális, hogy valaki egyetlenegy szavazatot sem kap a tantestülettől az igazgatóválasztás során, mégis ő lesz az intézmény vezetője, csak azért, mert fideszes polgármesterjelölt volt? Ön szerint elfogadható, hogy nincs indoklása az igazgatókinevezési döntésnek? Illetve van: azért, mert csak!" - kérdezte a Konkoly-ügy kapcsán írásban a parlamentben Balog Zoltán emberierőforrás-minisztertől Szabó Sándor szegedi szocialista országgyűlési képviselő.
4 éve
Bakos András
Csongrád - Másfél éve várja a magyarázatot Csongrád önkormányzata arra, miért váltotta le az állam a helyi tankerület igazgatóját, és miért nem nevezett ki a helyére senkit. Ez egy a várost ért presztízsveszteségek sorában, amely a tatárjárással kezdődik.
5 éve
Szeged - Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Klinghammer István államtitkár felterjesztése alapján javasolja Szabó Gábor akadémikus, egyetemi tanár kinevezését a Szegedi Tudományegyetem élére.
5 éve
Szeged - A megújuló európai jogi szaktanácsadói hálózat három koordinátorhelyettesét nevezte ki Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke, közülük két bíró munkássága Szegedhez kötődik.
1