Hallgassa élőben!

Kisszínház

2 éve
Tóth Anett
Charlie Gordon szíve tele van empátiával, igényli a szeretetet, intelligenciahányadosa 60-ról indult, később mégis ő magyarázza orvosainak a Rorschach-tesztet. Majd visszasüllyed oda, ahonnan indult. Torokszorító kisszínházi bemutató Horgas Ádámtól.
2 éve
Tóth Anett
Kezdetben vala sötétség, majd Isten megteremté a színházat meg Lloydot. Elvégre a világ összetört, idegroncs, hisztis színészeinek kell egy porondmester. Ez a teátrumi porond Szeged, mégis Anglia. Csak egy dolog biztos: a szardínia. Bár belegondolva, még az is lehet, hogy lecserélik kecsegére.
2 éve
Hollósi Zsolt
Kettős opera-ősbemutatót tartottak pénteken a kisszínházban - így szól a hír, igazából Molnár László Májusa nem opera, Donizetti vígoperáját, a Bolondokházát pedig csak hazai bemutatónak nevezhetjük. Sok is kicsit a két darab egy estére, de a premier közönsége udvariasan ünnepelte a társulatot.
A spanyolok büntetőt rontottak, Lewandowski első gólja pontot ért
Mindkét csapat nyerhetett volna – a döntetlen egyiküknek sem főnyeremény.
Sokat romlott a magyar énekes állapota, az ágyban is alig tud felülni
Váratlanul sokat romlott Dobos Attila állapota, miután a szerelme magára hagyta egy kis időre.
Lochte lemarad az olimpiáról
A hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte nem lesz ott a tokiói olimpián, mivel 200 méter vegyesen csak hetedikként zárt az amerikai úszók ötkarikás válogatójának pénteki napján.
Egyre több illegális bevándorló száll partra Olaszországban
Több mint 1500 migráns ért partot Olaszországban egyetlen nap alatt, többségüket Lampedusa szigetére vitték, ahol ismét problémák akadtak az elszállásolásukkal.
Hajrá Magyarország! – üzente Matteo Salvini
A jobboldal egységét hirdette szombaton Rómában utcai pártdemonstráción a Liga elnöke.
Vasárnap egy órával tovább tartanak nyitva a budapesti strandok
Mindenkinek azt javasolják, hogy előzetesen, online vásárolják meg a belépőt.