KKSE

4 éve
Már csak matematikai esélye maradt az Szeged KKSE NB I-es női kézilabdacsapatának.
4 éve
Papós Tamás
A női kézilabda NB I-ben szereplő Szeged KKSE története talán legnehezebb hete elé néz: ma 18 órakor a BL-győztes Győr otthonában kell helytállnia, közben pedig készülnie a vasárnapi, MTK elleni rangadóra, amelyen normális létszám esetén lenne csak igazán esélye első győzelme megszerzésére. A keret viszont továbbra is foghíjas.
4 éve
Papós Tamás
Szezont értékelünk-sorozatunk harmadik részében a női kézilabda NB I újonca, a Szeged KKSE következik. A csapat számára az őszi teljesítmény óriási csalódást jelent, a bajnokságban egyetlen pontot szerzett, de a bennmaradásban továbbra is hisz mindenki, így Marosán György vezetőedző is.
5 éve
Papós Tamás
Kézilabda - A Jofi becenéven ismert ifj. Farkas József (24) válogatott hálóőr édesapját követte a posztján, a Pick Szegedben is szerepelt, majd kapusedző is lett, utóbbi szakmát az NB I-re készülő Szeged KKSE együttesénél űzi. Tanítványaira egy rossz szava sem lehet, ezért van nehéz dolga.
5 éve
A Szeged KKSE NB I-es női kézilabdacsapata a szerbiai túrájának utolsó állomásán – miután előbb kikapott a szerb bajnok Kragujevactól 25–22-re, majd legyőzte 33–32-re – a szerb bronzérmes Arandjelovacot 28–24-re verte.
5 éve
Az eddig pontveszteség nélküli listavezető Szeged KKSE Chance-Exicom női kézilabdacsapata legnagyobb riválisa ellen szenvedte el első vereségét az NB I/B-ben: a Kispest 24–19-es győzelmet aratott Kiskundorozsmán.
7 éve
Nem bánkódik a másodosztályban szereplő bajai férfi kosárlabdacsapat edzője amiatt, hogy a Kecskemét szintén a B csoportban indul, mégpedig meglehetősen erős kerettel.